fbpx Като Клеопатра днес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Като Клеопатра днес

Скъпи читатели, с удоволствие споделям, че стартирам седмична колонка, в която ще се опитам да ви бъда полезна с насоки за физическа хармония, която е предпоставка и за вътрешна. Ще ви давам насоки за някои процедури, които и сами може да прилагате, ще си говорим за философията на красотата.

Защото философията в нашето студио „Ести Бюти“ цели именно достигане на максималното - вътрешна хармония и удовлетворение, сливане с природата, използвайки тайни методи за красота и благополучие.

Красотата е най -силното оръжие в днешно време. Полагайки грижи за себе си, ние повишаваме освен самочувствието, стимулираме и хормона на щастие. В това забързано ежедневие, от което не можем да избягаме, женствеността и силата на женска енергия намалява и трябва да се адаптираме.

Всички знаем, че разкрасителните процедури съществуват от времето на Клеопатра и никога няма да излязат от мода, колкото и изтъркано да звучи. За осанката, кожата, косата, съня, храната на цариците и принцесите някога са се грижили прислуги. Днес тези грижи поемаме ние, от центровете за красота. Защото комплексната грижа за духа, тялото и ума е нашата мисия. Това е и моята философия - жената да се чувства максимално щастлива и удовлетворена от себе по естествен начин, да харесва всеки сантиметър, всяка част от своето тяло, лице, коса, излъчване, съчетани с мигове на отпускане и почивка.

Знаете ли, че най-много точки има на ходилата и ушите, които според китайската медицина лекуват куп болести. В организма на човека се намират около 86 милиарда нервни клетки и още толкова невроганглиеви. Функцията на невроните е свързана с приема, трансформирането и предаването на информация на други неврони или клетки. Ако гледаме философски на тази информация, чрез докосване, галене, професионално направен масаж на лице, тяло и скалп, нашата нервна система скорострелно подава сигнал на мозъка, че всичко е наред. И ние сме с чувство на спокойствие и любов, най-важното - любов към самия себе си. Премахва се стреса, тревогата, мускулите и мозъкът релаксират и разбира се, се подмладяват, като всичко това ви помага да изглеждате и да се чувствате по -добре.

В практиката йога ни учат да говорим наум как обичаме всяка част от тялото си, за да може тази информация да стигне до мозъка или нашето подсъзнание. При ритуалите за лице, тяло и скалп, които включват специфични масажни техники и други тайни, моментално релаксираме мозъка, нервната система, успяваме да се пренесем в друго измерение и да сме в състояние на  полумедитация. Комбинирайки с ароматите на подбрани етерични масла се отварят сетивата и се пренасяте в други светове, напомнят ви за връзката ни със земята. Масажите на лице, тяло, глава релаксират, подобрява циркулацията в тяло, което означава, че повече кръв и кислород достигат до жизненоважните органи. Продуктите от билки почистват, подхранват кожата и я правят изключително сияйна. Масажът на цяло тяло с подбрани от нас висококачествени масла възвръща настроението.

Ще ви очаквам дори и само за консултация, а другият петък ще поговорим повече за тренда на 2024 г. - Озарена кожа

За контакти: +359 87 7558869