fbpx Vichy с продукт за UV и антиейдж всекидневна защита | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Vichy с продукт за UV и антиейдж всекидневна защита

Множество изследвания потвърждават, че UV радиацията е една от основните причини за появата на бръчки, лунички и други несъвършенства, които идват с възрастта. Френският дермо-козметичен бранд Vichy от години се е посветил на намирането на най-добрите формули, които ни помагат безопасно да се наслаждаваме на слънцето, запазвайки здравето и красотата си. Capital Soleil е дерматологично разработена гама от слънцезащитни продукти за дългосрочно здраве на кожата, като един от най-продаваните ѝ продукти е UV-Age Daily SPF 50+ флуид за лице на водна основа, против поява на признаци на фотостареене.

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF50+ е високоефективен флуид, който освен изключителна UV защита, съдържа мощни съставки за грижа против стареене, които действат синергично за подмладяване и ревитализиране на кожата. Формулата съдържа 4% пептиди, 2% ниацинамид, пробиотични фракции, вулканична вода Vichy и е богата на 15 минерала за укрепване на кожната бариера. Тестовете показват, че намалява тъмните петна с 27%, а 78% от анкетираните оценяват, че плътността на кожата им е възстановена.

Формулата UV-AGE DAILY е разработена в лабораториите на Vichy за ежедневна употреба през цялата година, тъй като винаги сме изложени на UVA лъчи, дори през зимата в облачни дни.

UV-AGE DAILY с водниста текстура е нелепкав, немазен, ултра дишащ продукт, който изравнява тена на кожата. Нанася се равномерно и се абсорбира бързо. Подходящ е за всеки тип кожа, дори и за чувствителната, и не предизвиква дразнене на очите.