fbpx Vichy | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Третирането на пърхота понякога е въпрос на проба и грешка, затова намирането на правилния продукт може да намали броя на продуктите, които се натрупват банята и не вършат работа.
Събитие, целящо да повиши осведомеността за менопаузата и начините за подкрепа на жените, които навлизат или преминават през този етап от живота си събра експерти и публика в активна дискусия по темата.
Снощи Vichy събра в столицата голям брой специалисти по дерматология, медии, известни личности и инфлуенсъри, в София, за да представи новата звезда от гамата Liftactiv -
Множество изследвания потвърждават, че UV радиацията е една от основните причини за появата на бръчки, лунички и други несъвършенства, които идват с възрастта.
Vichy представи новият крем Minéral 89 крем за интензивна хидратация в продължение на 72 часа, който допълва протокола за по-изпълнена, по-здрава и добре хидратирана кожа за 72 часа, заедно със серум №1 в света от Vichy, Minéral 89 booster .
Отбелязвайки своята над 90-годишна история и научен подход към здравето и красотата на кожата, емблематичният френски бранд Vichy, лидер на световната дермокозметична сцена, организира уникално събитие и изложба в галерия “Структура” в София.  Ника Томич, бранд мениджър на Vichy за ре
Емблематичният френски бранд Vichy, лидер на световната дермокозметична сцена, който подкрепя жените вече повече от 90 години организира уникална изложба в София – завладяващо изживяване за всички любители на грижата за кожата. На 20 и 21 януари 2023 г.
Често не забелязваме когато тялото ни дава знаци, че нещо не е наред –докато те не станат видими. Един от тях е косопадът, който може да се появи както при мъжете, така и при жените.
Още от първите симптоми на стареене и навлизането в менопауза, половината от жените намират за много трудно да водят откровен разговор с партньора или семейството си за този важен период от живота и какво носи той със себе си. Като лидер с 20-годишен опит в грижата за зрялата кожа, френската дермок
Отпуснатата кожа на лицето, бръчките, загубата на стегнатост и тонус са последиците от биологичните процеси, които протичат във всички слоеве на кожата с напредване на възрастта.