fbpx VICHY MINÉRAL 89 с ново попълнение – крем за 72 часа хидратация | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

VICHY MINÉRAL 89 с ново попълнение – крем за 72 часа хидратация

Vichy представи новият крем Minéral 89 крем за интензивна хидратация в продължение на 72 часа, който допълва протокола за по-изпълнена, по-здрава и добре хидратирана кожа за 72 часа, заедно със серум №1 в света от Vichy, Minéral 89 booster . И двата продукта следват мисията на Vichy за разработване на дермокозметични продукти с натурални съставки, които същевременно са високоефективни.

„Замърсяването, липсата на сън, хормоналните промени и ултравиолетовата радиация, са отговорни за 80% от видимите признаци на стареене на кожата. Ето защо имаме нужда от продукти, които подпомагат хидратацията и защитават функцията на кожната бариера. Vichy успешно декодира влиянието на тези фактори и въз основа на това може да предвиди нуждите на кожата на всеки етап от живота“, споделя Ника Томич, бранд директор на Vichy.

Вулканичната вода Vichy е основната съставка на гамата Minéral 89. В крема тя е подсилена с допълнителни съставки, от които кожата се нуждае. Чистата хиалуронова киселина осигурява хидратация и плътност на кожата, витамините В3 и Е стимулират производството на серамиди и осигуряват антиоксидантна защита, докато скваланът помага за възстановяване на бариерата и поддържа хидратацията. Благодарение на тази комбинация от съставки, крем Minéral 89 поддържа нивото на хидратация в продължение на 72 часа, докато бариерната функция на кожата е възстановена на 100%.

В допълнение към продукта, подходящ за всички типове кожа, кремът Minéral 89 се предлага и във вариант с богата текстура за суха до много суха кожа, която се абсорбира незабавно, без да оставя лепкавост или усещане за "плъзгане". 97% от анкетираните споделят, че след 14 дни кожата им е подхранена и хидратирана, а 96% - че е приятно успокоена. 

За максимален ефект е добре да се използват и двата продукта. Бустер серумът осигурява незабавна хидратация и помага за подобряване на кожната бариера, като се нанесат две капки от гелообразната текстура на почистено лице. След това се нанася крем Minéral 89, който помага да се поддържа кожата хидратирана в продължение на 72 часа.

За дамите този протокол се препоръчва за ежедневна грижа, но и като отлична основа за грим, а за мъжете като грижа след бръснене.