fbpx BMW Films със световна премиера в Кан на екшън с участието на Пом Клементиеф, Ума Търман и BMW i7 M70 xDrive | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

BMW Films със световна премиера в Кан на екшън с участието на Пом Клементиеф, Ума Търман и BMW i7 M70 xDrive

В рамките на 76-ия международен филмов фестивал в Кан ще бъде отпразнувана световната премиера на продукцията на BMW Films. Късометражният филм „The Calm“ предлага завладяващ холивудски екшън с новото BMW i7 M70 xDrive (среден разход на електроенергия: 23,8 – 20,8 кВтч/100 км според WLTP). Напълно електрическият върхов модел на баварския премиум производител се превръща в сцена за най-ярките кадри от филма, в който главните роли се изпълняват от Пом Клементиеф  (поредицата „Guardians of the Galaxy“) и Ума Търман (поредицата „Kill Bill“).

В „The Calm“ Пом Клементиеф и Ума Търман играят тайни агенти, които независимо една от друга са изпратени на среща в Кан. Преди това и двете трябва да се изправят срещу мистериозни противници. След вълнуващи екшън сцени в задната част на BMW i7 M70 xDrive, Пом Клементиеф избягва на косъм отвличането. По-късно тя научава, че Ума Търман е преживяла подобен борба извън екрана в хотелската си стая, където е победила двама измамници. Срещата на двете героини в хотел Martinez започва с догадки за предисторията на тайната им мисия, което създава допълнително напрежение за зрителите.

Интересното при световната премиера е, че „The Calm“ не само е заснет в  BMW i7, но и на 17 май 2023 година за първи път ще бъде представен ексклузивно в напълно електрическата луксозна лимузина. Достойното за киносалон филмово изживяване ще се осигури от BMW Theatre Screen. Спускащият се от покрива 31,3-инчов панорамен дисплей, който преминава хоризонтално почти по цялата широчина на интериора, и интегрираната озвучителна система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound с 36 високоговорителя осигуряват уникално развлечение на втория ред седалки.

Баварският производител на премиум автомобили, който като официален партньор на филмовия фестивал е отговорен за трансферите с над 200 електрифицирани автомобила, превръща луксозните лимузини в Кан в ексклузивни частни салони за кино за едно много специално премиерно изживяване.