fbpx В царството на жените | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

В царството на жените

Fashion Beauty Avenue и Avenue Restaurant отвориха врати

Два нови обекта с общ бранд отвориха врати в столицата. Собственичката Ивета Трифонова успя умело да съчетае откриването на център за мода и красота с бутиков ресторант. Оказа се, че тя е личност с многостранен талант. Отбрани личности от светския елит бяха поканени и уважиха с присъствието си събитието. В центъра те успяха да се запознаят с предлаганите услуги и да се насладят на ревюто " Късно лято ", с дизайнер Ивета Трифонова. Топ моделите на МА “Визаж”, представиха авторската и колекция “Късно лято”. В десените е заложено на флоралните мотиви и свежи цветове. Завършващ ансамбъла акцент в дефилето, бяха обувките и чантите на марката “Roberto Botticelli”. Вечерта завърши в изисканата обстановка на ресторант  " 1¯st Avenue ", където гостите опитаха изтънчено авторско меню и се забавляваха на изпълнението на група " Иволюшън".

Концепцията на новото място е много интересна – тя съчетава център за красотата, мода и всичко необходимо, за да се преобрази една дама „от глава до пети”. Разположен на 350 кв. м., центърът предлага: фризьорски салон и маникюр; СПА и wellness терапии; бутик за дрехи, обувки и аксесоари; шивашко ателие и туристическа агенция. Идеята за уникалния интериор на бутика, принадлежи на собственичката Ивета Трифонова и е вдъхновена от романтиката на улиците в Тоскана. Помощта за изпълнението й е дело на дизайнерката Павлина Христева.

След като специалистите са направили всичко необходимо, за да бъде една дама неотразима, то с приятели или на бизнес парти може да се потопи в изискана и елегантна обстановка в духа на 20-те и 30-те години на ресторант “1¯st Avenue”, който е разположен на горния етаж. Атмосферата на стила неокласицизъм създава усещането за класа, лукс и комфорт. Невероятните кулинарни изкушения са авторските предложения на главния готвач Теодор Чипев. Бутиковото меню е предимно от средиземноморска и европейска кухня и е истинска наслада за всички сетива.