fbpx Термосът, който носи с часове прохлада на плажа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Термосът, който носи с часове прохлада на плажа

Да имаш с часове хлад, докато си на плажа, е голямо предимство, още повече, че това лято жегите са безмилостни дори и на морския бряг, където морския бриз винаги носи щипка повече прохлада. 

Моето откритие обаче е „магическия“ термос на Tupperware, който стоически удържа на плажните изпитания, на които го подложих.

Този метален термос с обем 430 мл задържа студени или топли напитки и течности до 6 часа и това не е просто реклама, а реалност. Като човек, работещ в медия, винаги имам „едно на ум“ при всякакви продуктови реклами. Този път обаче бях оборена категорично. 

Тъй като харесвам често да съм на по-диви плажове, по-далеч от заведения и музика, винаги нося пакет „първа необходимост“ за плажа – вода, плодове, някоя напитка… Този път всичките напитки стояха хладни до последно. 

Термосът се оказа отличен за съхранение на охладена сангрия, коктейл с приятния френски аперитив Lillet, дори прехвърлих една силно охладена бира!

Абсолютен факт – до 6 часа напитките стояха хладни и чак неестествено ми се струваше, когато от термоса отпивах свежест в горещите обедни часове…

С моите приятели обичаме по здрач да си направим пикник край морската вода. Да, виното ни беше охладено, но жегата и горещия въздух не бяха отминали. Но в термоса дрънкаха ледените блокчета. Какво невероятно удоволствие за очите са изпотените чаши с вино по залез-слънце, а небцето оценява истинският аромат на виното. Е, вече имам и „ледарка“!

Термосът има заключване, така че няма как течността да се излее, а капакът се отваря с едно натискане на бутон. Изключително компактен е и разбира се, в прекрасния летен тюркоазен цвят. 

Наздраве!

Да не пропусна – в пакета „първа плажна необходимост“ прибавих и малката кърпа за многостранна употреба (29 х 30 см) . Това е най-перфектна кърпа за попиване на водата, след като излезете от морето – колкото и да е невероятно, но можете да попиете цялото тяло, супер лека за носене, компактна за плажната чанта.