fbpx Ина Георгиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ина Георгиева

Само десет дни след премиерата му в България, имам привилегията да съм първият журналист, който седна зад волана на новия Kia Niro в реални пътни условия. Любов от пръв поглед И го харесвам от първия поглед.
Скъпи читатели, хартиеното списание "твоята ВАКАНЦИЯ", Лято 2022 вече е тук! След като две години големите куфари на много от нас хванаха прах, то в последните месеци, всички летища изведнъж възвърнаха старата си глъч и суматоха, и всичко започнахме да кроим планове за пътешествия,
На 21 и 22 юни София ще се превърне в център на новостите в естетиката на Балканите.
Част първа - Cuba en el corazón parа siempre
Кацнете ли един път в Куба, ще останете пленени завинаги.
Дизайн, естетика, смели щрихи, експресивност, забележимост, френски модернизъм, писък на новото време и пак много дизайн. Това са първите думи, които ми изникнаха, след като видях новото Peugeot 308.
Не може да се отрече на KIA, че просто чупят стандартите и представят модели, които определено остават в автомобилната история. А в днешно време да създадеш модел и дизайн, който да впечатли преситения потребител, за който ценностите имат краткосрочен живот, е изкуство.
Viana do Castelo, Portugal
След пет години и повече от 500 000 продадени автомобила, дойде време за обновление на един от успешните SUV модели на марката – KAROQ.
Веднага щом качих една снимка с прекрасния електрически мъник в тъмен тюркоаз в личното си „стори“, мой познат ми написа: „Мноооого скъпо и тотално невъзвръщаеми пари за градско движение в рамките на 5 години.
В първия истински пролетен ден, когато слънцето щедро се раздава, потегляме към Копривщица на борда на третото поколение на популярния компактен SUV - Honda HR-V e:HEV, казано по-директно – хибрид. Първо сядам отзад и просто съм изумена с всеки изминат километър какъв простор и обем има в купето.
Истински ме изненада новата Fabia Skoda още в първия миг, в който седнах зад волана и изминах първия километър. Това е съвсем друг автомобил.