fbpx Ина Георгиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
София - Атина
След като малкият Suzuki Swift направи последното си обновяване през 2017 г., 6 години по-късно се появи в своето четвърто поколение (2024 г.) много освежен, с изключително богато базово оборудване, нови цветове, нова хибридна система с 1,2-бензинов двигател с отличен разход.
С продажби от над 840 000 броя в Европа от представянето си през 2017 г., Toyota C-HR привлече аудитория с нетрадиционен дизайн и интериор, удоволствие от шофирането и отлично качество. Второто поколение на модела е създадено съобразно очакванията на европейските клиенти, е резултат на иновативни р
Настъпването на пролетта събужда желанието ни да прекарваме колкото може повече време на открито, да се радваме на все по-топлото слънце, да търсим зареждащата сила на природата, да предизвикваме себе си и да откриваме нови места. Понякога се оказва, че те са буквално до нас.
Познаваме се с Боян от години. Преди по-малко от година той пое корпоративните комуникации на Yettel България и въпреки, че ангажиментите му станаха още повече, някак комуникацията с него, лично, стана по-лесна и бърза.
София - Барселона
След като през октомври 2023 година бях сред първите журналисти, които присъстваха на световната премиера на второто поколение на Škoda Kodiaq на историческия Potsdamer Platz в Берлин, шест месеца по-късно вече съм зад волана на най-успешния SUV на чехите от Млада Болеслав, който от появата си през
Първото напълно електрическо SUV на Maserati бе представено пред медиите в края на изминалата седмица, а аз бях сред малкото журналисти, които успяха да седнат зад волана и да направят кратък тест в сърцето на Боровец, за да усетят това различно изживяване с Maserati.
Тест драйв
Ще започна отвътре навън, просто защото се влюбих в душата на този автомобил от пръв поглед. Или иначе казано – в първия миг, в който видях изцяло новия салон на моделите от новото поколение MINI, буквално завидях на дизайнерите, че са успели да създадат толкова страхотен интериор.
Няма да забравя теста на първите електрически модели на Мерцедес, който Грета организира в разгара на пандемията, когато на всички страшно липсваха живите срещи.
"Леле, колко е голям! Направо като предното поколение на Touareg!" Така спонтанно реагираме тримата с колегите ми, когато се качваме в най-новото трето поколение на Volkswagen Tiguan.
Ако търсите луксозно преживяване, различно от всичко останало, всепризнатият подводен ресторант SEA на 5-звездния курорт Anantara Kihavah Villas на Малдивите ще ви го гарантира.