fbpx Ина Георгиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ина Георгиева

И тази пролет не се посвени да ни се представи в пълния си блясък – от минусови температури и сняг до 20 градуса, слънце, птичи песни, покълнало жито и нов живот.
Черепишкият манастир е едно от много красивите места в България, където си струва да посетите и да се почувствате пречистени, още повече в днешните стресирани дни. Той се намира на 85 километра от София, като се пътува през искърското дефиле и е разположен на самия бряг на река Искър.
Да учудиш и впечатлиш днес преситения потребител, е повече от сложна задача. В автомобилната индустрия летвата е вдигната още повече и създаването на автомобил, който да покрие изискванията от авангарден и впечатляващ дизайн до комфорт и практичност на борда е още по-трудно.
Със сигурност ви е случвало да ви „стигне шапката“. Когато сте заринати със задачи, но в същото време нищо не ви се отдава. Е, тогава единственото решение е да оставите всичко и да презаредите батериите.
Спомням си, че когато преди години в Париж влязох за първи път в световноизвестния Център за съвременно изкуство „Жорж Попмиду“, бях доста стресната от авангардните колекции, които тогава бяха представени (като цяло французите умеят да бъдат различни, понякога дори и неразбираеми).
В днешното дигитално време, когато всички снимат със смартфоните, секунди след това информацията е споделена в социалните мрежи, Иво, който е на 26 години, е избрал по-сложният, но и доста по-интересен и ценен начин да запечатва, това, което другите виждат.
Някак съвсем неочаквано дойде поканата да взема за личен тест един от специално пристигналите у нас автомобили от първото изцяло електрическо BMW iX3. Именно затова нямах никаква емоционална и дестинационна настройка, а все пак автомобилът е специален.
Толкова бързаме да видим синия цвят на морето през пролетния ден на февруари, че скоростта ни на магистралата не от допустимите. Признавам се, че сме с превишена скорост, но някак не я усещаме.
Категорични сме! Когато се пенсионираме с мъжът ми, ще отидем да живеем в селската ни къща в подножието на планината, а това Isuzu D-max затвърди размислите ни, че ще си купим именно пикап за превозно средство на село.
Този уикенд го бяхме планирали отдавна, два месеца по-рано.