fbpx Ина Георгиева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Спомням си, когато през 2019 г. беше премиерата на ID.3 и още само на хартия автомобилът предизвика огромен интерес като започнаха и предварителни заявки, без клиентите да са видели нищо, само по описание.
София - Мюнхен
След като имах възможността да бъда една от 700 журналисти от цял свят, пред които в Мюнхен на специално събитие бе показано бъдещето на BMW и то в съвсем близко време, си дадох сметка, че живеем в изключително интересно време на сериозни трансформации, когато познатото и традициите се сменят и щем
София - Мюнхен
Няколко дни преди Международния автомобилен салон в Мюнхен IAA23 (5-10 септември)  MINI представи на специално събитие новото си електрическо семейство - MINI Cooper с 3 врати и MINI Countryman.
Спомням си първото запознанство с Лора преди малко повече от две години. Чувах по телефона, че ми се обажда почти момичешки глас, за да ме покани на тест драйв на Land Rover. Чак леко се задъхваше...
Надмина всичките ми очаквания. Като поведение, като усещане за шофиране, като електромобил, който е напълно равностоен на конвенционален, не на последно място като дизайн.
Кабриолетите са онази порода расови автомобили, които събират в едно цяло технологично съвършенство, природа и човешко удоволствие. До такава степен се сливате в пълна хармония, че след часовете, прекарани с такъв автомобил, остават спомени завинаги. „Спомняш ли си, когато с кабриото бяхме…?“.
На 9 септември във Видин модата ще бъде главен герой на деня. Всички жители и гости на града ще могат да се насладят на едно уникално модно ревю, което ще направи опит да влезе в Книгата на рекордите на Гинес като най-дългото – цял километър и половина.
Обичам лекотата на шофиране на електрически автомобили и няма да спра да повтарям, че ако повече хора можеха да ги карат, шофирането на нацията може да стане по-интелигентно.
След като в предната серия ви запознах с подопочистваща електрическа машина FC 2-4 на Kärcher, която на практика заменя мопа и улеснява подопочистването, сега ви представям още по-улесняващата живота на всяка дом