Когато лицето разпознае козметиката

В столичната клиника за естетична медицина Jewel Skin беше представен Мedik8, световно известен бранд , експерт в грижата, продаван само от обучени специалисти. Името идва от първия продукт на марката - медицински клас крем против зачервяване, съдържащ 0, 8% витамин К. Прилагаща „зелени технологии“ в продуктите си, представянето на марката беше издържано изцяло в зелено – от зелената обстановка на клиниката до зелените сладки

Козметиката на Мedik8 борави с такива биосъвместими съставки, които кожата „разпознава” и решава конкретни кожни проблеми на пациентите: преждевременно стареене на кожата, акне, зачервяване, перпигментация и суха кожа.

Елиот Айзъкс, фармаколог, основател на Medik8 и носител на 5 световни патента, използва най-новите научни постижения в областта на фармакологията и ги прилага в козметиката. Създава стабилни фармули с активни, щадящи кожата съставки. Използва „зелени технологии” при производството на продуктите и представя на пазара иновативна грижа за кожата с незабавен видим резултат.

Мedik8 педлага активни продукти предназначени за борба със стареенето на кожата, съдържащи жизненоважните за кожата витамини и съставки, продукти, чиито активни формули не дразнят кожата и не предизвикват възпаления. Висококачествени продукти са в малки партиди, за да се гарантира качеството на продукта.

Меdik8 предлага разнообразни медицински процедури за лице, пилинг терапии и процедури с дермаролер, подходящи за всеки тип кожа и различни състояния на кожата.

Името на идва от първия продукт на марката - медицински клас крем против зачервяване, съдържащ 0, 8% витамин К.

 

 

 

Facebook comments