fbpx Грижата за кожата Cicaplast Baume B5+ вече е с обновена формула | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Грижата за кожата Cicaplast Baume B5+ вече е с обновена формула

Универсалният продукт за грижа за кожата Cicaplast Baume B5+ от La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ вече се предлага в аптеките с нова подобрена формула - в допълнение към Madecassoside, успокояващ пантенол и антибактериални агенти, той вече е обогатен и с иновативен комплекс от пребиотични активни съставки TRIBIOMA, който съчетава млечни ферменти, захари и растителни екстракти, ребалансира микробиома на раздразнената кожа, за да подобри качеството и да намали признаците на увреждане още от първия ден на ползване.

Продуктът предлага подкрепа в борбата срещу драскотини, суха, раздразнена кожа и други кожни промени, причинени от външни влияния.

Новият ултра възстановяващ Cicaplast Baume B5+ е клинично тестван върху почти 10 000 пациенти и е потвърдено, че се справя с 14 кожни проблема, като: суха кожа, сухи устни, склонна към атопия кожа, повърхностно зачервяване на дупето на бебето, дразнене след лазер и епилация, изгаряния или порязвания, след дерматологично лечение и други кожни раздразнения или увреждания.

Новата подобрена формула възстановява бариерната функция на кожата само за 7 дни, успокоява усещането за топлина и зачервяванията изчезват по-бързо.

Cicaplast Baume B5+ е добър и за най-малките. Драскотините изчезват без следа, лицевият дискомфорт, причинен от студения въздух се успокоява, а обривите от памперса вече не са причината за безсънни нощи.