Sisley запазва кожата от ефектите на слънцето (+видео)

Красиви по всяко време

Sisley запазва кожата от ефектите на слънцето (+видео)

Разхождаме се из града, наслаждаваме се на слънцето на някоя приятна кафе-тераса, лежим на шезлонга през ваканцията или пък сме в планината с някой съвсем нов автомобил... Има безкрайно много начини да се насладим на слънцето, но за да запазим кожата си красива, е важно да я защитаваме по всяко време, дори в града, без това да се отразява на красотата на тена ни. Този сезон на помощ идва козметиката на Sisley, която обновява своята линия за грижа под слънцето със Super Soins Solaires Tinted Sun Care SPF 30Youth Protectors.

Като взема широкоспектърни филтри за лице и добавя всичките си познания в слънцезащитата, в грижата за кожата и грима, новият продукт дава възможност зазащита накожата от слънцето и фотостареенето, като едновременно с това придаваравен тен с оптимално покритие и естествен завършек с едно движение. Освен това формулите са формулите са и водоустойчиви.

Какво е новото?

Новата, съвременна формула, комбинира 2 минерални слънчеви филтъра и гарантира максимална слънцезащита срещу изгаряне и фотостареенето, причинено от свободните радикали:

- микронизиран цинков оксид за УВА защита

- ултра фин титаниев диоксид за УВБ защита

Формулата със фактор 30 помага на кожата да се защитава сама от вредните ефекти на слънцето – на мига и в дългосрочен период. За първи път Sisley предлага серия от водоустойчиви тонирани слънцезащитни продукти, така че да изглеждате най-добре в града, на плажа, в планинатаили край басейна.

Новите Super Soins Solaires Tinted Sun Care SPF 30 съдържат комбинация от активни съставки, които се грижат за кожата и се борят с уврежданията от слънцето:

  1. Антиоксидантно и срещу свободните радикали действие. Формулата съдържа витамин Е ацетат и екстракт от еделвайс, ключови активни съставки, които помагат на кожата да се предпази от свободните радикали и оксидативния стрес, главните причинители на фотостареенето – бръчки, кафяви петна, отпускане.

  2. Защита на клетъчната ДНК. Благодарение на екстракта от еделвайс, Super Soins Solaires Tinted Sun Care SPF 30 помага да се запази целостта на клетъчната ДНК, което е от основно значение за нейното обновяване.

  3. Хидратация, подхранване и защита. Масло от ший, камелия, мангов екстракт и растителен глицерин се борят с дехидратацията и сухотата на кожата.

Благодарение на новите цветове, получени от най-доброто от фондьотените на Sisleyи създадени така, че да прилягат на естествения цвят на кожата, дамите могат да избират между три нови цвята, които са с дълготраен – Natural, Golden и Amber.

 

Facebook коментари