fbpx Борбата с акнето може да бъде спечелена | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Борбата с акнето може да бъде спечелена

етикети

Акнето е един от най-честите кожни проблеми, който засяга почти 40% от хората над 25-годишна възраст. Независимо дали са причинени от изменението на климата, влиянието на външни агресори като замърсен въздух, влияние на слънчевите лъчи или поради неадекватно хранене, акнето засяга възрастните почти толкова, колкото младите хора. Освен че влияят върху естетиката на лицето, те влияят и на психичното здраве - изследванията показват, че почти 50% от пациентите с акне се самоизолират, докато половината от тях имат склонност към развитие на определени състояния на депресия.

Effaclar Ultra Concentrated Serum идва на помощ с нова подобрена формула и комбинация от активни съставки във високи концентрации действа като ексфолиант и средство за успокояване на кожата, като в същото време предотвратява повторната поява на акне и други несъвършенства.

Лекият серум за лечение на акне със салицилова киселина, освен че изчиства петната, помага за предотвратяване на нови неравности по лицето, а също така решава дълбокия проблем с образуването на невидими с просто око микрокомедони, които са едни от водещите кожни проблеми при възрастните. Това, което прави този серум особено ефективен, са три киселини и ниацинамид, който осигурява видима ефективност, покрива неравностите и намалява до 49 процента от белезите, причинени от акне, за период от 28 дни.

В младежка възраст, поради различни предизвикателства, стрес и хормони, кожата страда особено, затова кремът Effaclar Duo+ е най-добрият избор за тях. Основните предимства на крема Effaclar Duo+ са бързото почистване на съществуващи пъпки, предотвратяване на повторната им поява и ограничаване на риска от петна.