fbpx Миризма на нова кожа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Миризма на нова кожа

Миризма на нова кожа

Да усетиш миризмата на естествено обработена нова кожа е много хора е като опитат и те пренася в един премиум свят. Преди малко повече от месец LG представи у нас впечатляващия смартфон G4. Флагманът на марката е фокусиран върху комфорта и елегантността, визуално и потребителско преживяване. Той се отличава не само с топ технологични характеристики като 16-мегапикселова камера с F1.8 бленда, новаторски Quad HD IPS Quantum дисплей и най-новият интуитивен интерфейс UX 4.0. Заедно с това той е изключително стилен, класически дизайн. Специално внимание е обърнато на материалите, използвани в него. Един от на-впечатляващите елементи, за първи път внедрени в смартфон, е ръчно обработената естествена шагренирана телешка кожа в шест красиви цвята, която покрива задния панел на смартфона. Ето десет интересни факта за нея:

  1. Изработката на кожения заден панел на G4 отнема цели 12 седмици. Това е десет пъти повече време, в сравнение с изработката на стандартните панели на смартфони.

  2. Има четири категории кожа, от които G4 използва шагренирана. Тя е две категории над естествената кожа и е с най-високото качество.

  3. Специален процес, на име „остъргване”, свежда дебелината на кожата до 0.45 mm за максимално удобство и комфорт при захвата на смартфона.

  4. Оцветяването с растителни бои е най-традиционният и природосъобразен метод. Именно по този начин е оцветена кожата на G4, като така са се запазили естественият й релеф и краски.

  5. Всеки шев е направен с природосъобразни конци.

  6. Уникалната обработка оформя и подсилва кожата, за да прилепне безпроблемно върху G4

  7. Специален защитен слой запазва лицевата страна на кожата, релефа и порите й.

  8. Кожата е тествана за устойчивост при ежедневна работа и често срещани петна и замърсявания.

  9. Кожата е нито студена, нито топла – разликата е в начина, по който я усещате в ръката си.

  10. С времето кожата става по-богата и плътна, отразявайки идентичността на нейният собственик.  А как се случва магията наистина, може да проследите от следното видео