fbpx Борбата с хиперпигментни петна по кожата може да е успешна | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Борбата с хиперпигментни петна по кожата може да е успешна

Хиперпигментни петна по кожата могат да се появят по всяко време, те са устойчиви и могат да повлияят на самочувствието. Хубава новина е, че могат да бъдат победими и в борбата с тях се включват двете ефективни формули срещу хиперпигментни петна на Vichy - Liftactiv B3 DARK SPOTS серум и Liftactiv B3 ANTI-DARK spots SPF50 крем.

Линията Liftactiv вече е още по-силна - с помощта на Liftactiv B3 ANTI-DARK spots нощен крем срещу хиперпигментни петна с чист ретинол, който третира този проблем в различни слоеве на епидермиса през нощта, когато активността на меланоцитите е минимална и клетъчното обновяване е в своя пик.

За да се премахна съществуващите петна и да се предотврати появата на нови е важно да се спазва ефективния протокол на Vichy, препоръчан от 70 000 дерматолози. Защитата от слънцето е от първостепенно значение, но борбата с петната и бръчките не приключва със залеза на слънцето.

За най-добри резултати следвайте последователно протокола. Сутрин, след почистване, нанесете няколко капки Liftactiv B3 серум против тъмни петна, който ще осигури надеждна защита срещу образуването на хиперпигментни петна, като същевременно ще намали видимостта на съществуващите петна по кожата. Втората, съществена стъпка е SPF защитата. Затова всеки ден след нанасяне на серума нанасяйте крем против тъмни петна Liftactiv B3 SPF50, който не само осигурява UV защита, но и ефективно коригира съществуващите хиперпигментни петна, изглажда бръчките и освежава тена.

Поради високата концентрация на дерматологично активни съставки, не е необичайно да почувствате зачервяване, леко изтръпване или сухота на кожата след нанасяне на нощен крем Liftactiv B3 ANTI-DARK spots с чист ретинол. За да постигнете максимални резултати, през първата седмица нанасяйте продукта два пъти седмично, увеличете употребата на всяка втора вечер през втората седмица, а през третата седмица нанасяйте продукта всяка вечер, като коригирате количеството според поносимостта на кожата си. Въпреки че е обогатен със защитни фактори, след нанасяне на продукт с активни съставки, не се излагайте на слънце и използвайте продукти с висок SPF като UV Age Daily.