fbpx Selena ES представи най-новите холистични продукти за коса HOP на елегантно парти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Selena ES представи най-новите холистични продукти за коса HOP на елегантно парти

Selena ES представи официално най-новата продуктова линия в портфолиото на испанския бранд Montibello – HOP, на който е официален представител за България.

Продуктите са свързани с изцяло нов подход в професионалната козметика за коса, който обединява уелнес, наука и природа. Нова ера на високоефективни продукти за цялостна холистична грижа за косата, създадени чрез бионаука на основата на водорасли, която постига която постига осемте признака за здрави коса и скалп - Хидратация, Подхранване, Баланс, Сила, Защитен цвят, Без наелектризиране, Обем , Блясък.

HOP предлага ултравъзстановяваща серия за коса, серии за защита на цвета, за обем, детокс при омазняване, за чувствителен скалп, почистваща и балансираща при пърхот, шампоани за интензивни цветове.

Събитието на сезона, организирано от Selena ES в град Пловдив привлече множество известни дами и популярни лица, които са фенове на компанията и нейни посланици на красотата.

Сред гостите бяха Виктория Капитонова, Златка Димитрова, Лиляна Ангелова, Цветелина Петрова, Ромина Андонова и много други. Те успяха първи да усетят разтапящи текстури и аромати, представени от HOP, като им бяха направени спа ритуали и стайлинг на косите. Събитието продължи с коктейлна част, в началото на която беше изнесена презентация за новите продукти.

Гостите се радваха на красивата уелнес атмосфера в стила на HOP с нежни и пастелни цветове на фона  на музика на живо, като се насладиха на розови коктейли от Beefeater.