fbpx Лятото дойде с голямо парти на Катаржина Естейт в сърцето на столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Лятото дойде с голямо парти на Катаржина Естейт в сърцето на столицата

Една от най-успешните български изби Катаржина Естейт стартира дългоочакваното лято с градинско парти в сърцето на столицата в La Maison de Katarzyna, посветено на приятели и почитатели на избата и хубавото българско вино.

Топлата лятна вечер се превърна в истински празник на доброто настроение и красивата музика, изпълнена от брилянтните Белослава и Живко Петров.

„Щастлива съм, че започваме сезона с винено събитие на това прекрасно място в сърцето на столицата. Въпреки изминалата година, която беше трудна за всеки бизнес, ние предприехме тази стъпка и създадохме La Maison de Katarzyna с цел да бъдем по-близо до вас, нашите клиенти, да можем директно да презентираме вината си и да даваме отовор на всичките ви въпоси.

La Maison de Katarzyna е нашата сбъдната мечта. Именно тук, с този нов проект имаме за цел да повишим нивото на Катаржина Естейт, да направим една крачка напред“, приветства гостите на събитието управляващият директор на избата Цветелина Николова.

Почитателите и приятели на La Maison de Katarzyna дегустираха специална селекция нови вина на Катаржина, които ще бъдат особено актуални през предстоящия летен сезон, когато се консумира предимно бяло и розе.

Освен деликатесите от менюто, изненадата на вечерта беше и невероятният сладолед от Gelato & Latte, който беше приготвен специално за събитието с вина на избата.