fbpx MELA B3 – ново, революционно решение за борба с хиперпигментацията | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

MELA B3 – ново, революционно решение за борба с хиперпигментацията

На специално събитие с участието на водещи дерматолози, La Roche-Posay представи новия си серум MELA B3 - иновация, която трансформира борбата срещу всички видове хиперпигментации, като мелазма, слънчеви петна и следи от акне. Този новаторски продукт, разработен в сътрудничество с водещи глобални дерматолози и експерти по хиперпигментация, включва мулти-патентована молекула Melasyl™, която предефинира подхода към грижата за кожата. Серумът разработван в продължение на 18 години и вече се предлага в цялата страна.

Глобално проучване, включващо 48 000 респонденти от 34 държави, разкрива, че всеки втори човек в света се бори с пигментни нередности. Въздействието на тези проблеми върху психичното здраве е значително, причинявайки чувство за малоценност, стигматизация и дискриминация. Хиперпигментацията не познава възраст или тон на кожата, засяга индивиди от всички социални слоеве и се проявява в различни форми, като лентигини, мелазма и пост-възпалителна хиперпигментация.

С изключителна ефикасност и видими резултати при всички тонове на кожата, след само една седмица употреба, серумът MELA B3 дава решение за тези, които имат проблеми с кожата.

С Melasyl, молекула, патентована многократно до 2036 г., и разработена след 18 години изследвания, MELA B3 надхвърля традиционните подходи. Не само намалява тъмните петна, но и предотвратява повторната им поява, осигурявайки дълготрайно решение за всички, независимо от нюанса на кожата. Тайната се крие в това, че Melasyl™ улавя излишния меланин, преди да остави следа върху кожата. Той се бори с пигментацията на всички тонове на кожа, както се вижда от сравненията с осем референтни активни съставки.

Проучванията показват, че с видими резултати след първите стъпки, 98% от жените забелязват намаляване на тъмните петна. Само за две седмици 100% от жените съобщават за подобрения в броя и цвета на тъмните петна. Ключът към успеха се крие в иновативния подход за депигментация, съчетаващ силата на противовъзпалителни и анти пигментационни свойства. MELA B3 не само намалява видимостта на тъмните петна, но и осигурява на кожата уникална комбинация от обновяване, ексфолиране и защита.