fbpx Иновация бори бръчките през нощта и активира създаването на повече колаген | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Иновация бори бръчките през нощта и активира създаването на повече колаген

Отпуснатата кожа на лицето, бръчките, загубата на стегнатост и тонус са последиците от биологичните процеси, които протичат във всички слоеве на кожата с напредване на възрастта. Една от основните причини е загубата на колаген, най-разпространеният протеин в нашето тяло, който съставлява цели 80 процента от протеина на дермата - средния слой на кожата. На прага на тридесетте, кожата започва да губи около един процент колаген годишно, синтезът му намалява и има започва да се губи стегнатостта и еластичността.

За да възстановят здравия вид, пълнотата и еластичността на кожата, експертите на Vichy разработиха иновация - нощен крем за лице Vichy Liftactiv Collagen Specialist, който съдържа комбинация от мощни съставки, които реактивират производството на колаген и намаляват оксидативния стрес върху кожата, намалявайки видимите признаци на стареене, като например пигментните петна. Той е предназначен за жени, които търсят ефективен anti-age съюзник в борбата за по-красива, стегната и по-силна кожа.

Нощният крем Liftactiv Collagen Specialist съдържа минерализирана вулканична вода Vichy, която подсилва естествената защита на кожата, а основните съставки против стареене са пептиди с противостареещо действие, къси протеинови фрагменти, които в комбинация с витамин С въздействат върху бръчки, отпусната кожа, загуба на стегнатост и тонус. Ключовата съставка обаче е ресвератрол - полифенол с естествен произход, който активира естествените процеси на производство на антиоксиданти през нощта, подготвяйки кожата за ежедневната борба с оксидативния стрес, който влияе върху структурата на кожата и ускорява стареенето. В допълнение към коригирането на бръчките и подобряването на стегнатостта на кожата, директният резултат от редовното нанасяне е по-сияен и равномерен тен.

Ефектът е още по-добър, ако нощният крем се ползва в комбинация с дневния Liftactiv Collagen Special Day Cream, който благодарение на специална комбинация от съставки – пептиди с противостареещо действие, витамин CG и вулканична вода Vichy, стимулира естественото производство на колаген в кожата, действа върху хиперпигментацията, подсилва естествената защита и доказано намалява бръчките с 16% след четири седмици и с 24% след само осем седмици употреба, ще дадете на кожата си оптимални резултати - по-малко бръчки, по-равномерен и сияен тен.