fbpx Кучето от първи ред на Шанел е герой в благотворителен календар | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Кучето от първи ред на Шанел е герой в благотворителен календар

Френският пудел Александра (Саша), който живее във Варна, е истинска звезда по време на световните седмици на модата. Домашния любимец е на Светлана Хънт, която създаде Lucky Hunt Projects, истински оазис за приютяване и лечение на бездомните животни в България. Любимите дефилета на Саша са тези на Шанел, а нейното присъствие на първи ред буди симпатии и усмивки от хора като Карл Лагерфелд, Ана Уинтур, Ана Дел Русо и куп модни икони.

Кучетата са тренди аксесоар не само на модния подиум. Александра е звездата в благотворителния календар на Lucky Hunt Projects за 2019 година. За поредна година екипа на фондацията реализира този творчески проект, а всички средства от продажбата му ще отидат за приютените животни. 

„Когато със Саша сме на ревю на Шанел, тя не е просто с мен, тя се вълнува. Изключително умна и комуникативна е. Не случайно я избрахме на корицата на благотворителния календар на Lucky Hunt, защото съм сигурна, че тя би направила всичко, за да живеят по-добре другите животни в нашите три проекта. Саша би искала да помогне да се спасят повече животни, защото парите никога не са достатъчни. Животните се увеличават, а желанието ми всички да са добре е неизчерпаемо“, споделя Светлана Хънт.

В последните години кучето и модата стават все по-свързани. Четириногите често са важен аксесоар на модния подиум. Облечени в миниатюрни копия на тоалетите от колекциите или в своя натурален вид, те допълват моделите  и създават истинско настроение. Много известни личности разнообразяват своя стайлинг и имидж именно с домашните си любимци.