fbpx Прохлада и вкусни мезета в лятната градина на ресторант "Котилото" (видео) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Прохлада и вкусни мезета в лятната градина на ресторант "Котилото" (видео)

Лятото най-сетне вече пристигна, Евро 2016 върви с пълна сила и много емоции, а най-добрият начин да ги споделите е с компания. Затова и столичния ресторант „Котилото“ в кв. Драгалевци откри лятната си градина и примамва с планинска прохлада, вкусни мезета и ново фюжън меню. А бирата и онази жълта ракия длюлевица, която гали небцето, се леят от сърце. 

Разбира се сръбските разядки и ароматни скари са запазена марка на сръбския ресторант, чието меню Майстор Даци разнообразява с новости всеки сезон. За предстоящите летни месеци не е за пропускане сочна сръбска плескавица със сос от млада коприва и запечено овче сирене както и Сочно телешко бонфиле, овкусено с универсална подправка, едро счукан мерен пипер и черен хайвер. Дяволът със сигурност има пръст в сделката между печени червени чушки, домати и люти чушлета, а като за капак е добавил топка цедено мляко. Ще останете очаровани от свинския черен дроб в компанията на задушени в масълце манатарки и лук. Какво друго ще ви предложат споделя във видеото самия майстор Даци.

Новото попълнение във винената листа на ресторанта са вината с красивото име Gaetan на винарска изба Оряховица, създадена в далечната 1936 г.