fbpx Първата „жива обувка” у нас бе представена в галерия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първата „жива обувка” у нас бе представена в галерия

 

Впечатляващ и нестандартен начин за представяне на есенно-зимна колекция 2019 избра Deichmann у нас, като смая всички с представянето на първата „жива обувка“ в България. Специално сътворената боди арт обувка е олицетворение на непреходната женска страст към култовия аксесоар, а живият експонат е създаден от художничката Мишел Вълчева, носителкa на  множество награди в международни и български боди арт конкурси и изложби. Прототипът на „живата обувка“ е дамска официална пантофка в така актуалния за този сезон животински принт, а именно леопардовия.

„Тази година е емблематична за нас, защото празнуваме 10-ата годишнина на Deichmann в България.  През тези 10 години компанията се развива с изумителна динамика и се превърна в най-предпочитана верига за обувки в страната. С всяка изминала година ставаме все по-иновативни и затова за юбилея си решихме да подарим на феновете си нещо необикновено, а именно създаването на първата „жива обувка“ в България.”, сподели Диана Неделчева, Маркетинг Мениджър на Deichmann България и добави: „Днес Deichmann има 21 търговски обекта в 9 града, онлайн магазин www.deichmann.com и е номер 1 сред търговците на обувки на дребно. Благодарим на всички наши клиенти за този успех.“

Водеща на специалното събитие за представяне на новата колекция на Deichmann бе обичаната българска изпълнителка Веси Бонева.  В цветното арт пространство на Mishell Art Gallery тя представи на гостите най-новите модни тенденции за есен-зима 2019, като през този сезон те са изключително разнообразни и отличителни.

 

Мотото на новата мода при обувките на Deichmann е „Follow your style“ или „Следвай собствения си стил“. От спортните сникъри до официалните парти обувки, от есенните лоуфъри и обувки с връзки до ботите и ботушите – всички те подчертават индивидуалността и излъчват уникалност. Блясък, лак, верижки, катарами и голямо цветно разнообразие – това са топ тенденциите за сезона. Цветовете са ярки, но и пастелни, а най-актуален за сезона е животинският принт – змийски, леопард и кроко. Класацията водят също цвят горчица, бордо, зелено, тъмносиньо и ярките цветове при сникърите и спортните обувки.