fbpx Есенна декорация в дома | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Есенна декорация в дома

етикети

Още с началото на септември месец усетихме полъха на есента, която наближава. Независимо от градусите навън, този сезон напомня за себе си с разнообразните цветове на дърветата, пожълтялата трева и връхната дреха, която задължително взимаме при всяко излизане. А най-добрият начин да запазим топлината и хармонията през есента е именно като я внесем в дома си, като декорираме с подходящи цветове и материали, а защо не и с разнообразни аромати, които ще внесат неповторим уют и настроение дори и в дъждовните дни.

Ето и няколко идеи как лесно да внесете есенно настроение в дома си, които дават от LG:

Добавете дребни елементи към декорацията на дома

Не е нужно да променяте генерално интериора, тъй като именно малките елементи носят уюта и духа на сезона. Ако вече имате свещи, декорирайте около тях с жълъди, кестени, шишарки, сушени плодове, цветни есенни листа. Вариантите са безкрайно много, а в същия момент това е най-лесният начин да добавите есенното настроение във всяка стая. Можете да изсушите резени портокал, с които да добавите и класически аромат към нежната есенна картина.

Включете повече меки, есенни цветове в интериора

Използвайте максимално това, с което разполагате, за да създадете най-доброто есенно настроение – една от идеите, които най-лесно можете да реализирате, е да поставите есенна визия до телевизора. С уникалния си ултра тънък дисплей, той функционира едновременно като телевизор и изящна картина, така че можете да се насладите максимално на сезонните пейзажи и разнообразие от цветове – точно толкова ярки, колкото вие самите имате нужда да бъдат. Сега вече спокойно можете да се настаните на дивана и да се наслаждавате на лошото време.

Сега е моментът да потърсите различни възглавнички и одеяла в топлите есенни нюанси, с които да допълните интериора – в този сезон лекото одеялце на дивана се превръща в задължителен елемент, наред с книгите и топлия чай.

Използвайте сезонни цветя и плодове

Ако сте от хората, които имат нужда от честа промяна на пространството около себе си, можете да разчитате на есенните цветя и плодове за декорация. Сухите цветя в меки, топли нюанси моментално променят облика на стаята. Допълнете с тиква – комбинация от различни цветове и големини; добавете и дюли – плодовете, които могат да останат свежи дори до пролетта, носейки за дълго вдъхновението на есенния сезон.

Какъвто и подход да изберете, не забравяйте преди всичко да се наслаждавате на момента – не случайно хората казват, че няма нищо по-хубаво от лошото време. Време, което можете да прекарате в уюта на дома, който сами сте създали, взимайки най-хубавото от есенната природа и цветове.