fbpx NESPRESSO представи новата системата за кафе VERTUO | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

NESPRESSO представи новата системата за кафе VERTUO

етикети

На стилно събитие пред журналисти и инфлуенсъри Nespresso представи своята нова универсална кафе система Vertuo.

Системата Vertuo е разработена специално, за да трансформира пазара на кафе за консумация у дома, като отговори на потребителското търсене на различни опции за кафе преживяване, както в големи чаши, така и класическото късо еспресо. Тя е фокусирана върху приготвянето на разнообразни видове дълги кафе екстракции и е насочена към хората, които обичат да се наслаждават на любимата си напитка максимално дълго.

С натискането на един бутон интелигентната система автоматично разпознава по баркода, отпечатан върху съответната капсула, вида и начина на приготвяне на кафето, настройвайки параметрите на екстракцията, за да създаде качествено тъмно кафе с плътен вкус, завършено с копринена и щедра пяна.

В момента Nespresso предлага 3 стилни дизайна на системата Vertuo, които представляват идеалната комбинация между стил и удобство -  Nespresso Vertuo POP, Vertuo Plus и Vertuo Next.

Новата гама машини приготвя кафе в 5 различни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml), Любителите на кафето вече ще могат да се насладят над 30 изключителни и разнообразни бленда:

Капсулите с различен обем са съобразени с диапазона размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури най-доброто вкусово изживяване. Независимо дали сте в настроение да впечатлите приятелите си по време на обяд или търсите бързо еспресо, за да енергизирате деня си, Vertuo предлага разнообразни опции за всеки вкус и момент.