fbpx Ето го новото издание на сп. "твоята ВАКАНЦИЯ", зима 2020! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ето го новото издание на сп. "твоята ВАКАНЦИЯ", зима 2020!

Водеща снимка
Да

Ето го новото издание на сп. "твоята ВАКАНЦИЯ", зима 2020!

Скъпи приятели, с радост споделяме, че вече е на пазара най-хубавото ви четиво за предстоящите празници - "твоята ВАКАНЦИЯ", Зима 2020!!

Създадохме пъстър калейдоскоп от посоки и емоции, в които си струва да надникнете и да включите в листа „to do!”.
Тази година закопчаваме ските с Екатерина Бояджиева и правим един голям шус из италианските Доломити, където картините са като от картичка, но са съвсем истински.

След това Любомир Гетов ни води на гости в дома на Дядо Коледа в Рованьоми и се отдаваме на ледената красота и си правим задължителната снимка за спомен с белобрадия старец и не пропускаме да изпратим хартиена картичка на близките по пощата.

Стягаме раниците с Цвета Герчева и започваме голямото изкачване на 7 хилядниците, за което е нужно повече от воля и характер.

В студените месеци, освен зимните ни курорти има още много приятни места за разходка през уикенда в България и заедно с моделите на Volvo Ина Георгиева ви дава отлични идеи за тях. Правим горещи бани в градът на здравето Вършец, отиваме до Плевен, за да посетим уникалният паметник Панорама, Кайлъка и уютните кафенета на центъра на града. И за се усетим по-близо до природата отиваме към Самоков в конна база Адгор, за да пояздим из планинските пътеки. 

С Илко Шиков хващаме греблата и с каяк обикаляме сред неземната красота на фиордите на Норвегия. Даниела Пеева ни води по дългия, но много интересен път на Камино, Гергана Иванова ни запознава с непознатата Япония, а с Анина Рангелова обикаляме плажовете на Индонезия и Бали. Отпускаме се по белите  пясъци и изумрудените води на Малдивидите със Соня Славчева, а за десерт се гмуркаме в спокойствието, уюта, ароматите и гурмето на Марсилския Прованс.

И тъй като през зимните месеци има много празници, е време да пуснем веселия дух от бутилката. Галина Нифору ни развежда в няколко изби на съседна Гърция, където с щипка магия създават прекрасни вина.

Пожелаваме ви безаварийно пътуване през празничните дни и не забравяйте да се снабдите с новия, зимен брой на твоята Ваканция от бензиностанциите, Inmedio в моловете, Кауфланд, Фантастико.

Приятно четене!