fbpx Глътка супер ароматно еспресо сред природата с Wacaco | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Глътка супер ароматно еспресо сред природата с Wacaco

Както знаете, нашият екип обича да пътешества. Обичаме да прекарваме и много време сред природата, там, където изчистваш главата от работния стрес и зареждаш личните си батерии с най-силната енергия. И докато пътешествахме, за да ви дадем идеи накъде вие да потеглите, направихме личното си откритие - уникалната портативна еспресо машина Wacaco®, която буквално преобръща представите за кафе.

Да! Вече може да изпиете чаша ароматно еспресо на планинския връх, някъде в горите тилилейски, докато карате колело или докато сте спрели някъде с колата, за да се любувате на прекрасни гледки или пък в караваната край морския бряг.

Взехме малката машинка, голяма колкото калъф за очила, с леко предубеждение. Само след първото приготвено кафе, тотално се впечатлихме и влюбихме в нея. И категорично поставихме това “бижу в списъка “задължителни аксесоари за път”.

Как функционира?

Преносимите кафе машини WACACO® работят БЕЗ ток, кабели, батерии или други допълнителни източници на енергия. С помощта единствено на ръцете си, вие създавате оптимално налягане при екстракцията на кафето - патентованата иновативна американска технология Wacaco® Nanopresso позволява създаването на налягане до оптималните 18 бара с минимални усилия.

Нуждаете се само от гореща вода и кафе - винаги може да сложите торбичка с кафе в раницата, а в термус топла вода или пък да помолите в някоя хижа да ви налеят. Ако нямате, към машината отделно се предлага и преносим контейнер за вода, която е достатъчна за до 7 кафета.

Как се използва преносимата еспресо машина Wacaco?

Wacaco® е изключително лесна за използване. Нужни са само няколко прости действия.

1. Добавете мляно кафе към филтърната кошница с помощта на вградената лъжичка или поставете съответната капсула за кафе в избрания адаптер

2. Капсулите, с които работи машината, са за системите NESPRESSO и DOLCE GUSTO

3. Добавете гореща вода в резервоара за вода

4. Накрая отключвате буталото от неговото положение за движение и изпомпвате няколко пъти, за да направите налягане и да извлечете перфектно еспресо с щедър каймак.

Това е! Усещате ли вече аромата на горещо еспресо?

За поръчки на преносима еспресо машина онлайн www.wacacoshop.bg