Изкуство от коса

етикети: 

С приказно шоу световноизвестния бранд за грижи за косата Revlon Professional, представи в София последните модни тенденции. Специално за спектакъла бе поканен Синан Сабич, победител в елитния конкурс STYLE MASTERS, Словения. Той бе изработил върху български модели, прическите, включени в новите колекции на марката.

За сезон ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2014 Revlon Professional представи колекцията YES, I DO, вдъхновена от сватбения ден. Това е и първата марка в света, която разработва подобна тема. Атрактивните прически пресъздават едно истинско пътешествие към женствеността, изразено в три визии. Заредена с много красота и емоция, тази визия е допълнена от игра на светлината, постигната благодарение на нюансите в косата. Изцяло изградена от плитки, вълни в обема, тя носи изисканост и деликатност.

Експертите на марката вярват, че всяка жена е необятна вселена, която носи очарование, излъчва съблазън и демонстрира стил. Брандът е лидер в професионалната грижа за косата и синоним на иновация, престиж, мода и високи технологии във фризьорството. Благодарение на богатата си гама от висококачествени продукти за боядисване, грижа и стилизация на косата брандът е спечелил доверието на топ-фризьорите и техните клиенти в над 100 държави по света.

Колекцията Privee е вдъхновена от динамичните жени в големите градове, които обаче никога не се лишават от нищо. Те са бизнес дами, които вечер обаче влизат с пълна сила в нощния живот на клубовете.

Wild Collection е оттдала почит на амазонките в съвремието. Те са диви и необуздани, но красиви и категорични в действията си. Те обичат да се различават от другите и държат на техния небрежно-отличителен стил.

Revlon Professional организира и един от най-атрактивните коафьорски конкурси в света - Style Masters, за да покаже и провокира таланта на фризьорите. Уникалната инициатива им дава възможност да изявят своята креативност, като създадат истински произведения на изкуството в прическите. Всяка година на шоуто се събират над 3000 фризьори от цял свят и се избира победителят, който се превръща в посланик на марката. Фризьорите участват с три визии, като се разрешава работа само с косата на модела.

Наред с финансовата награда от 10 хиляди евро той получава световно признание, възможност за кариерно развитие, международна медийна популярност и участва активно в създаването на новите колекции на бранда. Победител за 2013 стана Клиф СК Чуенг (Хонк Конг)

От 2014 г. официален дистрибутор в България на Revlon Professional е Интеркозметика, фирма с над 10-годишен опит в света на професионалната грижа за красотата.