fbpx Борбата с пърхота може и да бъде спечелена | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Борбата с пърхота може и да бъде спечелена

Третирането на пърхота понякога е въпрос на проба и грешка, затова намирането на правилния продукт може да намали броя на продуктите, които се натрупват банята и не вършат работа.  

Дерматологичният екип на Vichy установи, че пърхотът обикновено се появява в резултат от дисбаланс на микробиома на скалпа, и че това може да бъде решено само с помощта на внимателно подбрана рутина, включваща  активни съставки, които да са предназначени специално за ексфолиране и хидратиране на скалпа.

Серията шампоани против пърхот Dercos на бранда Vichy, препоръчан от 50 000 дерматолози, премахва до 100% от видимия пърхот, а резултатите са видими още след първото измиване. Два продукта от линията шампоани против пърхот Dercos вече се предлагат в опаковки от 200 мл и 390 мл - шампоан против пърхот Dercos за нормална към мазна коса, както и шампоан против пърхот Dercos, подходящ за суха коса.

Dercos шампоанът против пърхот за нормална към мазна коса с “микробиомна технология” премахва до 100% от видимия пърхот и има успокояващ ефект. Премахва видимия пърхот от първото измиване, като той няма да се възвърне дори шест седмици след края на терапията. Препоръчително е да се използва два-три пъти седмичнo във фазата за третиране. По време на фазата на поддържане е препоръчително да се използва веднъж-два пъти седмично.

Dercos шампоанът против пърхот за суха коса помага за балансиране на микробиома на скалпа, намалява сухия пърхот и облекчава сърбежа. Премахва до 100% от видимия пърхот, като също така предотвратява повторната му поява. Успокоява скалпа, облекчава сърбежа и дискомфорта на кожата.