fbpx Трети дом за дизайнерския бранд KARE и стъпване на GARANT HOME DESIGN в столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Трети дом за дизайнерския бранд KARE и стъпване на GARANT HOME DESIGN в столицата

Трети дом за дизайнерския бранд KARE и стъпване на GARANT HOME DESIGN в столицата

С впечатляващо шоу добре познатият мебелен магазин Еником М в столичния квартал Дружба отвори вратите си за два нови премиум шоурума. Така дестинацията се превръща в своеобразен „хотспот“ за почитателите на нестандартния интериорен дизайн, търсещи разнообразие от стилове.

Немският бранд за висококачествени дизайнерски мебели GARANT HOME DESIGN стъпи за първи път на българския пазар, а вече познатият ексцентрично-артистичен бранд KARE откри своята трета локация в сторицата. По този начин към магазина се добавят нови 2100 кв.м. търговска площ, посветени на немския дизайн.
Новият дизайн център събира на едно място едни от най-добрите производители на мебели и аксесоари от Германия и така дава възможност всеки да открие начин да изрази себе си, независимо дали е почитател на по-изчистените линии, или предпочита по-щурия и екстравагантен интериор. Мащабното събитие  обедини дизайнери, архитекти, популярни личности и ценители на интериорния дизайн и ги потопи в два много различни свята – този на GARANT HOME DESIGN и този на KARE.

Първият в България шоурум на GARANT HOME DESIGN кани хората с усет към детайла да почерпят вдъхновение от софистицирания и изчистен стил, в чиято основа са залегнали дизайнерски идеи, които са вечни. GARANT Group е немски бранд за висок клас дизайнерски мебели, обединяващ над 700 водещи международни компании в сферата на обзавеждането. Той предлага цялостно обзавеждане за дневна, спалня, трапезария и кухня, което може да бъде проектирано по размери на клиента. Вече над 60 години GARANT HOME DESIGN е символ на модерна интерпретация на висококачествения немски стил и го пренася в космополитните градове по целия свят.

 

Вече познатата на българския пазар и обичана марка KARE официално откри своя трети шоурум в София. Тя представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. Големият интерес към несравнимото и неизчерпаемо разнообразие от мебели, осветление и аксесоари е предпоставка за разрастващите се позиции на бранда и в България. Портфолиото на KARE включва очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници, леко щури, но уникални мебели, създаващи „уау“ ефект, както и изящна изработка на мебели от масивна дървесина. KARE Design е чиста наслада от живота, креативна индивидуалност и отказ от стандартното обзавеждане и стереотип.

Нестандартното събитие поднесе едно невероятно преплитане на усещания, изтънчени материи, вдъхновяващи форми и изненади. Музикалните изпълнения на трио Hypnotic и Миленита, както и магнетичното присъствие на водещия Ники Кънчев допълниха приказната атмосфера в магазина.

Почитателите на дизайна могат да посетят шоурумите на GARANT HOME DESIGN и на KARE в магазин Еником М Дружба в София на ул. “Капитан Димитър Списаревски” 24.

 

Facebook коментари