fbpx Samsung представи Серията Galaxy Note20 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Samsung представи Серията Galaxy Note20

Samsung бе домакин на първата в историята на компанията виртуална премиера Galaxy Unpacked, предавана на живо от Южна Корея. В рамките на онлайн-събитието беше представено портфолио от 5 нови устройства, които съвсем естествено се интегрират в динамично променящия се свят и подпомагат потребителите в ежедневието им: Galaxy Note20 и Galaxy Note20 Ultra – най-мощната серия на Note досега; Tab S7 и S7+ - многофункционални таблети, осигуряващи възможности за още повече ефективност и креативност; Galaxy Watch3 – премиум смарт часовник с високотехнологични функции за грижа за здравето; Galaxy Buds Live – стилни и ергономични слушалки с изключително качество на звука; и Galaxy Z Fold2 – новото поколение смартфон със сгъваем екран с усъвършенствани технологични функционалности.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra – най-мощната Note серия досега

Устройствата от серията Galaxy Note20 са мощен и ефективен център, които работят като компютри, и същевременно ти позволяват да играеш игри като професионалист. Серията предлага две версии: Galaxy Note20 Ultra – създадена за феновете на Note, които имат най-високи изисквания по отношение на мощността и ефективността; и Galaxy Note20 – за по-широкия кръг от потребители, които искат да оптимизират времето, прекарано в работа, и да се наслаждават на възможностите да играят на мобилните си устройства.

Сега новият S Pen и Samsung Notes са развити до още по-високо ниво и са вложени и в Tab S7, и в Tab S7+ с цел още по-гъвкаво потребителско изживяване и удобство. В допълнение, благодарение на сътрудничеството с Microsoft, дългосрочен партньор на Samsung, устройствата от серията Galaxy Note20 и компютрите с операционна система Windows могат безпроблемно да работят заедно.

Със съотношение 21:9 и 24fps видеозапис, 8К камерата на Galaxy Note20 осигурява ултра висока резолюция и професионално качество на видеозаснемане. Мощният Pro Video режим предлага професионални настройки на фокус, звук, експозиция, контрол на скоростта за приближение и 120fps заснемане при FHD за видеа, изглеждащи като истински кинопродукции. Освен това, има възможност за управление на източниците на звук чрез настройки за избор на микрофоните върху устройството и външни източници, за да може звукът да бъде ясен и чист. В комбинация с Galaxy Buds Live, можеш да записваш кристално чист звук, намалявайки шума в заобикалящата те среда.

Galaxy Note20 разполага с най-бързия процесор от всички Galaxy Note устройства. Серията предлага най-съвременни технологии и най-добрите в този клас мобилни изживявания без компромис в емблематичния дизайн. Galaxy Note20 и Note20 Ultra въвеждат нови „мистични“ цветове  – в меки, неутрални тонове, неподвластни на променящите се тенденции, в комбинация със съвсем нов ефект, подобен на матова текстура, който предотвратява отпечатъци от пръсти и замърсявания.

Galaxy Note20 Ultra въвежда за пръв път в Note серията яркия Dynamic AMOLED 2X дисплей и 120Hz скорост на опресняване, които гарантират гладки изображения на най-добрия екран на Samsung досега, който променя автоматично настройките си спрямо съдържанието, което гледаш, за да удължи живота на батерията и заедно това предлага супер бързо зареждане – над 50% заряд само за 30 минути.

Galaxy Tab S7 и Tab S7+ - мултифункционални таблети за повече ефективност и креативност

Galaxy Tab S7 и Tab S7+ са два мултифункционални таблета, които съчетават мощността на персонален компютър, гъвкавостта на таблет и свързаността на смартфон.

Тези таблети правят работата на няколко устройства още по-лесна. Когато няма Wi-Fi мрежа наблизо, можеш да се ползва автоматичния Hotspot, за свързване на 5G таблета с други устройства от екосистемата на Galaxy. А с Nearby Share без проблем се трансферират файлове до устройства, които се намират наблизо.

Galaxy Watch3 – премиум „умен“ часовник с разширени функции за грижа за здравето

Изработен от първокласни материали и с по-фина версия на популярния въртящ се безел, Galaxy Watch3 притежава луксозния вид на майсторски изработен ръчен часовник, като същевременно е изключително удобен за носене ден и нощ.

С функция за мерене наситеността на кислород в кръвта, може да следи този показател при спортуване, например. Ако устройството отчете падане, локацията веднага ще бъде изпратена до предварително определен от номер. Функцията Running Analysis предпазва от травми. Функцията VO2 max проследява кардио параметри и дава информация за консумацията на кислород. А за онези, които искат да се поддържат във форма у дома, Samsung Health предлага повече от 120 различни спортни програми.

Galaxy Buds Live – стилни и ергономични слушалки за впечатляващо звуково качество

Със своя емблематичен дизайн и удобство за носене, те не приличат на нищо, което си виждал или носил досега. Комбинацията от експертния опит на AKG с по-голямата 12мм тръба за високоговорителя (в сравнение с Galaxy Buds+) и баса осигуряват дълбок и богат звук. Galaxy Buds Live разполагат с три микрофона и Voice Pickup Unit - функционалност за разпознаване и улавяне на глас. Тези слушалки са оборудвани с Active Noise Cancellation. Така, можете да се потопите изцяло в любимата си аудио книга, но да не пропуснете анонса за твоята спирка в метрото.

Светът придобива нова форма с Galaxy Z Fold2

Samsung продължава да бъде пионер в изцяло новата категория мобилни сгъваеми устройства и представя ново поколение устройство — Galaxy Z Fold2. След пускането на пазара на 2 смартфона със сгъваем екран и вслушване в обратната връзка на потребителите относно най-желаните подобрения и нови функционалности, Samsung създаде Galaxy Z Fold2 със смислени и добавящи стойност иновации, които осигуряват значими подобрения в цялостното изживяване на потребителите. Galaxy Z Fold2 комбинира портативността и гъвкавостта на смартфона с мощността и размера на екрана на таблет за още повече ефективност. Смартфонът е с два Инфинити-О дисплея от край до край – почти без странични рамки. Предният екран е 6.2 инча, а масивният основен екран е 7.6 инча, което прави общият им размер по-голям от Galaxy Fold.  Освен с изискан дизайн и прецизна изработка, Galaxy Z Fold2 ще впечатлява и с изключително стилни цветове: Мистично черно и Мистично бронзово.