fbpx Деловата дама трябва да носи винаги червено червило и черен молив в чантата си | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Деловата дама трябва да носи винаги червено червило и черен молив в чантата си

Първото по рода си у нас училище за гримьори отваро врати за желаещите да получат професионална квалификация. Начинанието е на топ гримьорът Диана Стоенчева, която сподели: "Всеобщо мнение е, че има дефицит на професионално обучени гримьори в България. Затова мисията на училището е тази професия да заеме своето достойно място в бюти идустрията у нас, както е в Европа и голяма част от света. По този начин и българските гримьори, ще имат самочувствието и възможността да  бъдат признати в световен мащаб. Да се реализират успешно, както в страната, така и на международно ниво". Курсовете ще бъдат с различна продължителност, като ще има и вечерно обучение. Цените започват от 900 лв.

За да предложи най-високия стандарт на обучение в страната ни, The Makeup School Sofia е подплатено с международно признат сертификат от IMA London.

Гримът е толкова важен за една модерна жена колкото е прическата и маникюра, категорична е Диана. Затова всеки салон за красота би трябвало да има професионален гримьор. "Мис България" Марина Войкова пък бе в ролята на манекен, върху която, Диана Стоенчева показа последните тенденции в грима. Според нея в бизнес ежедневието една дама трябва винаги да има в чантата си червено червило и черен молив. Ето какво сподели още тя в следващото видео: