fbpx Чист витамин С за кожата с PURE VITAMIN C10 серум | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Чист витамин С за кожата с PURE VITAMIN C10 серум

Витамин С е един от най-важните антиоксиданти в кожата - помага ѝ да поддържа свежестта си по същия начин, по който помага за функционирането на целия организъм. Човек не може да го синтезират естествено и целият организъм, както и кожата ни, зависят от набавянето му от външни източници. Ето защо La Roche-Posay се обръща към една от най-мощните молекули против стареене и „изгряващи звезди“ в индустрията на красота през този сезон, представяйки поредната иновация от лабораториите си: серум PURE VITAMIN C10!

PURE VITAMIN C10 е нов серум против бръчки, с противостареещо действие, който съдържа чист витамин С за възстановяване на пълното сияние на кожата - дори и най-чувствителната. 

В допълнение към чистия витамин С, който играе важна роля за стимулиране на колагеновата синтеза и поддържане на сиянието на кожата, формулата на PURE VITAMIN C10 серум включва съставки в тяхната активната и оптимална концентрация: салицилова киселина, която помага за отстраняването на мъртвите клетки и невросенсин, който има успокояващ ефект.

След тестване на продукта, 71% от анкетираните смятат, че фините бръчици изглеждат намалени и че тена на кожата им е по-сияен, 84% посочват, че продуктът придава здравословен блясък на кожата, а 87% казват, че текстурата на кожата изглежда по-фина.

Дерматологът Д-р Шаркова, коментира: Чувствителната кожа има склонност да е по-груба на вид и да има нарушения в пигментацията. Много от хората с този тип кожа имат нарушения в микроваскуларизацията, което е в основата на честото им зачервяване, независимо от възрастта. Това прави хората с чувствителна кожа да изглеждат по-възрастни от реалната си възраст. Добрата новина е, че чувствителната кожа показва добра толерантност към витамин С в серуми с концентрация от 10%. Този процент дава отлично съотношение ефективност - поносимост на кожата