fbpx Два нови серума хидратират кожата и борят тъмните кръгове около очите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Два нови серума хидратират кожата и борят тъмните кръгове около очите

През последните години серумите заеха важно място в козметиката, най-вече поради тяхната ефективност при лечение на специфични проблеми и леката им текстура, която лесно се вписва във всяка рутинна грижа за кожата. Благодарение на високата им концентрация на активни съставки, само няколко мощни капки от пипетата имат голямо значение.

Тази пролет вече е наличен в аптеките - Cicaplast B5 серум за лице - подходящ за дехидратирана и раздразнена кожа без блясък. А за деликатната зона около очите, експертите на френската дермо-козметична марка разработиха Hyalu B5 серум за зоната около очите, който коригира тъмните петна и бръчките само след две седмици употреба.

При чувствителна кожа или след естетична процедура серумът веднага я успокоява и регенерира кожата е правилното решение. Съдържа хиалуронова киселина и 10% витамин B5 (известен още като пантенол), които работят в тандем за възстановяване на увредената кожна бариера и интензивно хидратират кожата.

Некомедогенна формула, която също така съдържа глицерин и термална вода, богата на минерали и пробиотици, помага на кожата да укрепи кожната бариера и да я предпази от допълнително раздразнение и изсушаване, правейки кожата по-пълна, по-свежа и по-добре хидратирана.

Серумът на практика представлява щит срещу вредните въздействия от околната среда, на които кожата ни е изложена ежедневно.

Този хипоалергенен серум е подходящ и за много чувствителна кожа. Достатъчни са 1-2 капки върху лицето и шията сутрин и вечер и след това да изчакате една минута преди да нанесете други продукти в зависимост от нуждите.

Hyalu B5 околоочен серум се е доказал в борбата срещу тъмните кръгове и мимическите бръчки и е формулиран така, че да не дразни дори най-чувствителната кожа. Тъмните кръгове и бръчките са по-малко видими след само 2 седмици употреба, като клепачите са видимо по-стегнати само след 6 седмици. Това се дължи на високата концентрация на активни съставки: чиста хиалуронова киселина, витамин b5 и 10% комплекс (кофеин, витамин b3, хепес) за грижа за зоната около очите. Серумът се нанася лесно с апликатор с метална топка, която охлажда и нежно масажира тази част от лицето, намалявайки подпухналостта.