fbpx Вече без следа от двойна брадичка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вече без следа от двойна брадичка

Навлизайки в 30 -те си години всяка жена забелязва нежелани промени в своето лице. Еластичността на кожата намалява, появяват се първите бръчки, но със сигурност като най-неприятен козметичен дефект можем да поставим двойната брадичка. Единствената по рода си революционна терапия с BELKYRA в клиника Jewel Skin Clinic се бори успешно с този естетичен проблем на дамите.

 Според проучванията 67% от хората определят двойната брадичка като най-притеснителната промяна, която отчитат в лицето си с напредване на времето. Последствията са липса на самочувствие, потиснатост, а понякога и сериозни проблеми в общуването ”- коментират специалистите.

”Дълги години двойната брадичка се считаше за неразрешим проблем, за който няма ефективно лечение-до днес” - обяснява д -р Анелия Здравкова, специалист от Jewel Skin Clinic и допълва: BELKYRA е иновативно откритие в областта на медицината, което не само разгражда  мастните клетки, но и предотвратява повторната им поява.”

Нова визия без оперативна намеса

BELKYRA  е бърза и лесна инжекционна терапия, съобразена изцяло с индивидуалните желания и потребности. Именно по този начин терапията гарантира максимален ефект на всеки пациент. Активната съставка в BELKYRA е дeзоксихолева киселина, молекула която помага за разграждането на мастните натрупвания. „Това е идеалната терапия за хора, които желаят бърз ефект, но не са склонни да се подложат на оперативна интервенция”-категорична е д-р Здравкова.

Максимални резултати само с 3 процедури

„При първата консултация с пациента ние ще определим колко процедури са необходими въз основа на степента на пълнота на брадичката и резултатите, които могат да бъдат постигнати.”-разяснява процедурата д-р Здравкова и допълва „Прилагат се серия от инжекции в зоната под брадичката като лечението обикновенно трае в рамите на 15-20 мин. С всяка следваща процедура пациентът ще забелязва все по-голяма промяна в профила на лицето си. Повечето хора отчитат видими подобрения  в рамките на 2 до 4 процедури. В редки случаи се налагат до 6.”

Траен ефект без нужда от повторение

За разлика от хирургическата интервенция,терапията с  BELKYRA е бърза, а времето за възстановяване –минимално. ”След процедурата пациентът е възможно да усети леко неразположение, изтръпване или сърбеж, но повечето от страничните ефекти могат да бъдат минимизирани чрез поставяне на студен компрес върху зоната на лечение за около 10 -15 мин.”-обясняват специалистите. Най-голямото предимство на процедурата е,че не се налага изоставяне на ежедневните дейности и работните ангажименти. Също така BELKYRA е единствената по рода си терапия, при която ефектът не изчезва с времето”. След като резултатите бъдат постигнати, повторно лечение не се налага.”, потвърждават  изследванията.

„Важно е да се отбележи, че терапията може да бъде прилагана само от квалифициран специалист в клинични условия. Лечението не се препоръчва за деца,юноши и пациенти със свръхчувствителност към дезоксихолиева киселина. Бременни и кърмещи жени също е желателно да избягват терапията”, подчертава д-р Здравкова и завършва: „Проучванията, направени сред пациентите, ясно показват че 80% от подложилите се на терапията отчитат максимални резултати - по-стегната шия  и изцяло променен профил без следа от двойна брадичка.