fbpx Млади дизайнери ще творят в света на банята | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Млади дизайнери ще творят в света на банята

Млади дизайнери ще творят в света на банята

Петото издание на международния конкурс Jump the Gap вече е отворено за участие. Той е добра платформа за нови и млади таланти, възможност за обмяна на опит, идеи и мнения относно света на дизайна. Периодът за регистрация тече до 31 януари 2013 г. В това издание, могат да участват млади дизайнери и архитекти, както и студенти по дизайн или архитектура, родени след 1 януари 1978 г.(не по възрастни от 35 г.) 

От самото начало, международният конкурс Jump the Gap се доверява на жури от престижни архитекти и дизайнери. Сред председателите от предни издания на конкурса са фигури като Рон Арад, Джон Поусън, Бенедета Талябу и Рафаел Монео. Тази година председател на журито ще бъде архитекта от Япония, Кадзуйо Седжима, носител на Архитектурна награда Прицкер за 2010 г.

С всяко следващо издание, общият брой на участниците, както и на участниците от България непрекъснато расте. С надеждата, че скоро ще има и роден финалист, Рока България ще организира за младите български творци представяне на конкурса Jump thе Gap. То ще се състои в края на месец октомври в изложбения център Експо Баня София.

Facebook коментари