fbpx Обновени ноутбуци от ASUS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Обновени ноутбуци от ASUS

Обновени ноутбуци от ASUS

етикети

Напълно обновените ноутбуци от X серията представя ASUS. Те са по-тънки и с процесори до класа на Intel® Core™ i7. Усъвършенствайки външния им вид до дебелина под 1 инч за по-добра преносимост моделите се предлагат в изискано черно, елегантно бяло, горещо розово и океанско синьо. Клиентите могат да избират между черно и синьо за бизнес и работна среда или да заложат на бяло и розово за по-жизнено усещане през свободното време. Ексклузивната технология ASUS SonicMaster предлага друг стандарт. По-широкият обхват, по-голямата яснота и дълбоките баси допринасят за по-въздействащо мултимедийно изживяване, независимо дали слушате музика, гледате филм или играете. Видеото е подкрепено от технологията ASUS Splendid, която подобрява качеството на картината чрез подчертаване на детайлите, по-точно пресъздаване на цветовете и множество различни настройки и функции.
Големите тъчпади от Х серията ноутбуци са напълно съвместими с технологията ASUS Smart Gesture, създадена за по-плавна работа с Windows 8. Зададен е широк набор от движения и жестове за по-свободното и интуитивно използване на тъчпада.
Ексклузивната технология ASUS IceCool използва уникалния вътрешен дизайн, чрез който дланта остава изложена на температура, не по-висока от телесната, за по-добър комфорт дори при по-продължителни сесии.

facebook коментари