fbpx Нов коледен блясък върху дамските ръце | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Лаковете OPI

Нов коледен блясък върху дамските ръце

етикети

Коледният дух започва да се прокрадва. Безспорно дамите вече са започнали да обмислят подаръците, организацията на празничните дни и не на последно място своята визия. В помощ на техния избор идват лаковете O.P.I., лидер в професионалната грижа за ноктите, които предлагат специалната си Коледна колекция, вдъхновена от Марая Кери. Бляскавите и празнични цветове, носят имената на някои от най-известните й песни.

Празничната колекция Марая Кери ще очарова всяка дама. Тя включва 18 нови лимитирани лака за нокти, с нюанси в червено, бургундско, керемидено и шоколадово кафяви оттенъци, заедно със златно, бронзово и перлено. Колекцията представя и шест нови нюанса с текстура на течен пясък, в гамата присъстват от ледено синьо до замръзващо розово и искрящ графит.

 

 

 

Всеки от нюансите на течния пясък представя иновативната технология на OPI за фина текстура и матов завършек заедно с блестящи рефлекторни частици. Със сигурност измежду 18-те цвята ще намерите нюанс за всеки повод – от делова среща до бизнес вечеря и парти в нощен клуб. Всеки от лаковете от празничната колекцията на Марая Кери е с ексклузивната патентована четка ProWide за оптимално нанасяне. Трябва да се отбележи, че лаковете от серията Течен Пясък винаги се нанасят без топ лак.

 

Основана като компанията за доставка на стоматологични продукти (стоматологичните компоненти са подобни на тези, използвани в геловете за нокти), OPI навлиза в индустрията на грижа за ноктите чрез професионален сегмент.Компанията представя революционна течна и прахообразна консистенция за изграждане на акрилни нокти и това впечатлява маникюристите.

 

Марката OPI e създала лакове съвместно с някои кино продукции като „Професия блондинка”, "Бурлеска”, ”Алиса в страната на чудесата”, „Мъпетите”, „Шрек Завинаги”, „Карибски пирати”, „Невероятният Спайдермен” и др. Знаменитости в сътрудничество с марката са Кати Пери, Ники Минаж, Серена Уилямс, Марая Кери и др.

OPI създава и GelColor, който е първият продукт, нанасящ се и изглеждащ като лак, но е 100% гел полимер. С помощта на LED лампата, разработена от марката, изпичането става за 30 секунди.
OPI произвежда лимитирани серии лакове на изцяло с цел за набиране на средства за подпомагане на лечението на рак на гърдата, рак на белия дроб и трансплантация на костен мозък.