fbpx Когато вкъщи е по-лесно с Kärcher | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Когато вкъщи е по-лесно с Kärcher

Август е месецът на големите ваканции, но и … на големите ремонти и почиствания. Разбрах го от личен опит, когато се обадих на фирма за почистване след ремонт „Най-рано след десет дни можем да дойдем, всички ремонтират и чистят домовете сега…“. А аз си мислех, че всички са на морето…

Аз затова живея през годината – два месеца през лятото да се прибирам само за ден или часове, да сменя чантите и дрехите, и пак потеглям на някъде. И въпреки, че почти не живеем през лятото в основното ни жилище, всеки път като се прибера, трябва да се почисти, макар и не задълбочено.

Открих решението - подопочистваща електрическа машина FC 2-4 на Kärcher.

Честно казано, извън всякакви рекламни послания и влияния – тази машина е истински спасител за всяка домакиня. И за мъжете също. Никакви усилия и много добри резултати. С нея мъжът ви не може да се измъкне, като го помолите да "избърше набързо пода". Може да го направи дори докато отпива питие или пък дори докато гледа телевизора - машината си знае работата.

С нея спестявате половината време, ако чистите с традиционния моп и усилията са също на половина по-малко. Премахва всички видове сухи и мокри ежедневни замърсявания с едно действие. Край на кофата с кофа с вода, каквито и да е парцали за почистване и търкане.

Наклонявате дръжката и машината тръгва. Хубавото е, че няма нужда да се навеждате – просто се разхождате след машината. След като е активирана, валякът автоматично се навлажнява с вода от резервоара за чиста вода. Сериозно предимство е, че лесно може да се оберет нападали косми, благодарение на интегрираните филтри за косми.

Интегрирани филтри събират космите по пода. Особено полезно, ако имате домашен любимец

Мръсотията се събира в друг резервоар за отпадна вода. Разглобяването е лесно, като този контейнер може да мие на чешмата и дори в миялна машина. Валякът пък може да се пере в пералня на 60°C.

Включената сменяема батерия 4 V Kärcher Battery Power е съвместима с всички устройства 4 V Kärcher Battery Power

Батерията издъжа до 20 минути, което е напълно достатъчно, за да почистите площо около 70 квадратни метра, което не е никак малко. Самото й зареждане също е 20 минути.

Машината си има и паркинг станция, където може да се оставя.

Баща ми, който е машинен инженер, ме е учил, че успехът 60% от успеха на дадена дейност зависи от качествените инструменти. Е, за пореден път се убедих, че това е абсолютно вярно – имам по-добро качество с много по-малко усилия, за по-кратко време. Заслужава си! Още повече, че днес времето е много ценно.

Още информация за подопочистваща машина FC 2-4 може да откриете ТУК

Снимки: Светослав Ханджийски