fbpx Най-фини материи в мъжката мода от "Агресия" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Най-фини материи в мъжката мода от "Агресия"

 

Най-новите платове, материи и тъкани на марката Scabal представи Модна къща „Агресия”. Гостите се запознаха с най-новите модни тенденции за сезона пролет – лято 2013г. Лично представителят на марката Бенджамин Хегерман бе пристигнал за да представи най-новите модни тенденции за сезона пролет – лято 2013г. Колекцията представя богатство от цветове и десени, карета, райета и ценни материи като лен, коприна, вълна, най-фин памук, кашмир. Смесване на финни влакна, за да се получат изключителни платове за летния сезон. Най-висока технология представлява втъкаването на диамантен прах в плата, както и златна нишка на която се извезва името на собственика на дрехата, като следваща стъпка е влагането на платина. «Това са уникални дрехи, които дават друго самочувствие на притежателят им, но в повечето случаи те не искат да се афишират», сподели Хегерман. Едно сако от този плат струва колкото цената на малък градски автомобил. За разработването му са били нужни три години на Грегор Тисен, CEO на белгийската компания Scabal, която през 1938 г. германският предприемач Ото Херц създава в Брюксел.

На въпрос кои са най-големите трудности, които среща компанията днес, ето какво сподели Хегерман - "Най-трудно е да задържим и цената и качеството. Всички питат за цените, искат да са по-ниски, а пък качеството да е по-високо, а това като комбинация е трудно. За нас не е трудност, а по-скоро е предизвикателство, да успеем да предадем на нашите клиенти ценността на платовете. Колкото по-фин е един плат, толкова е по-труден за изработка и трябва да се използва с много внимание. Това понякога е много трудно за обяснение. Затова полагаме много усилия да обучим и предадем тази информация на персонала, който се занимава с продажбите. Защото ние сме тези, които трябва да ги информираме".

По отношение на кризата и модата Хегерман каза - "На пазара вече може да се намери всичко, и не е достатъчно едно име, за да ти гарантира качеството. Това което наблюдавам лично е, че заради кризата, клиентът иска повече информация за това, което купува. Има все още хора, които могат да си позволят дадена цена, но в същото време искат да бъдат сигурни, че продуктът си струва стойността, че не си купува „облаци”. Важно да се върнем отново към Европа.. Масово хората се интересуват къде е било произведено. За нас е много важно да отговорим, че всичките ни продукти са произведени в Централна Европа - Италия и Англия. Няма нищо в Бангладеш, например. Няма намеса на химически продукти. Европа - означава високо качество".
 

За деловия мъж в последната колекция са предложени материи в тъмно синьо, кралско синьо, сиво, вълна и дълговлакнест мохер, който предава на костюмите допълнителен блясък и комфорт. Всяка колекция е отделна тема със собствено име. За всеки мъж, за всеки повод, Scabal има предложение. С плат на Scabal, претворен в костюм от майстор шивачите на „Агресия” всеки съвременен, делови мъж може да покори света, сподели Бенджамин Хегерман по време на презентацията.
Модна къща „Агресия” е в подготовка на грандиозно ревю, което ще се проведе през март, по повод 20-годишнината от създаването на компанията.

на снимката горе - Мая Асенова, мениджър на Модна къща „Агресия” и Бенджамин Хегерман по време на представянето на новата колекция платове