fbpx Испанският козметичен бранд Skeyndor отпразнува 10 години в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Испанският козметичен бранд Skeyndor отпразнува 10 години в България

етикети

С демонстрации на процедури за лице, много гости и много настроение, бе отпразнуван Тя бе лице на демонстрация на power процедура по време на 10-тия рожден ден на испански козметичен лидер Skeyndor. По време на изисканото събитие на Skeyndor имаше специално награждаване за козметици. Те бяха удостоени с награди за приноса си към утвърждаване на правилната грижа за красотата.

Специален гост на юбилея беше Джорди Морсийо - син на основателя на испанския козметичен лидер и CEO на компанията, който пристигна специално от Барселона за юбилея. Той си партнира с един от най-уважаваните гримьори с 20-годишен опит в Испания Давид Молина, който работи със звезди като Адриана Лима, Хайди Клум и много други.

Експертите съветват при прехода между лято и есен да зареждаме кожата си с енергийни съставки, като кислород, ретинол, витамин C и хиалуронова киселина. Но за да може ефектът да е дълготроен, е нужна и качествена диагностика.