fbpx Нов флуид на водна основа предпазва от слънчевите лъчи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Нов флуид на водна основа предпазва от слънчевите лъчи

етикети

Ежедневното излагане на UV радиация, особено в градска среда, причинява над 80% от признаците на стареене на кожата - като бръчки и тъмни петна. Въз основа на тези открития Vichy разработи Capital Soleil UV-AGE DAILY SPF 50+ флуид на водна основа с формула, която осигурява усъвършенствана UV защита от слънцето и факторите на замърсяване, като същевременно хидратира кожата и се бори с признаците на стареене.

Надеждността, ефикасността и приятното усещане върху кожата са само част от причините флуидът на водна основа да е един от онези продукти, които винаги искаме да имаме в козметичните си чанти. А по това време на годината към него задължително включваме добре познатите води за тяло Capital Soleil с UV защита, както и една новост - Cell Protect слънцезащитно олио за лице, тяло и краища на косата.

UV-AGE DAILY флуид на водна основа SPF 50+ с ултралека формула, която образува усъвършенстван UV защитен слой върху лицето. Осигурява защита, без да се вижда или усеща върху кожата. Тайната се крие в патентованата технология NETLOCK, която задържа UV филтрите в супер устойчив слой, осигуряващ висока степен на UVA и UVB защита. Леката, хипоалергенна формула не оставя лепкави следи и е подходяща за всеки тип кожа, дори и за чувствителната. Флуидът е некомедогенен, тестван е под офталмологичен контрол и не предизвиква дразнене на очите.

Флуидът се интегрира много лесно в ежедневната грижа за кожата и трябва да бъде съществена част от ежедневната ви рутинна грижа за кожата през цялата година, тъй като UVA лъчите могат да причинят щети дори когато няма "видими” слънчеви лъчи.  След почистване на лицето, като последна стъпка от рутината са достатъчни няколко изпомпвания флуид, които после се разнасят равномерно на лицето, включително зоната около очите и шията. Флуидът на водна основа се предлага и в оцветен вариант.

В допълнение към серията Vichy Capital Soleil се включват и Слънцезащитна вода SPF50 и Слънцезащитна вода SPF30 са обогатени с бета-каротин за сияйна кожа, които удължават слънчевия тен с един месец, докато Слънцезащитна вода SPF30 е обогатена с естествено извлечена хиалуронова киселина за по-добра хидратация на кожата. Устойчива е на вода и изпотяване.