fbpx Красиви по време на онлайн срещите с виртуален грим | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Красиви по време на онлайн срещите с виртуален грим

Вече може да имате добър външен вид по време на видео разговори в Microsoft Teams с виртуален грим. Maybelline Beauty позволява на всеки да адаптира личния си стил бързо и лесно директно по време на среща в Teams. Виртуалните грим визии в приложението осигуряват лесен начин за изпробване на различни стилове и да предоставят разнообразие с цел демократизиране на грима и подпомагане на самочувствието на хората, особено на работа.

С тази интеграция Maybelline New York прави поредната смела крачка в света на виртуалния грим. В натовареното си ежедневие, всеки може да се гримира виртуално само с един клик., като потребителите могат да избират от 12 грим визии.

Всяка визия има продуктова разбивка, така че потребителите да могат да разберат кой продукт и нюанс на Maybelline New York са използвани за съответната виртуална визия и да го пресъздадат в реалния живот. Марката е пионер в тази иновация в групата на L’Oréal. Виртуалните грим визии вече са глобално достъпни като опция при видео срещите в Teams за потребителите с корпоративен лиценз за Teams (Teams enterprise license).