fbpx Френски финес и глътка розе от Прованс | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Френски финес и глътка розе от Прованс

На глътка френски финес се насладиха гостите по време на представянето на провансалските вина Cloud Chaser Rose и шампанизираното розе Belaire в столичния Rooftop Bar. Вината са напълно нови за българския пазар, но са познати вече на пет континента.

Розето Cloud Chaser е отличният провансалски вкус, напомнящ за летните дни в Южна Франция и потикващ към емоции с много настроение, усмивки, море, добра компания, приятна храна и срещи с приятели. То е композирано от бленд от 6 сорта грозде и е удачно за всеки сезон и случай.

Belaire е произведено от гроздовите сортове Гренаш, Сензо и Сира, подбрани заради техния жив и свеж характер. Това са трите най-предпочитани сортове в състава на вината розе от Прованс и всеки един от тях добавя специфичен вкус към бленда на Belaire, затвърждавайки 2500-годишната традиция на винопроизводство в региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг. Belaire Rose е и повод за организиране на така популярните в САЩ Black Bottle Girls&Boys партита, които скоро ще бъдат реалност и в България. Belaire се подрежда на 23-то място в престижната класация на Wine Searcher и е единственото от категорията си, което е изключително признание за марката. „САГАКС“ ЕАД е официален представител на вината за България.