fbpx Дизайнерски бански и бельо като произведения на изкуството | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дизайнерски бански и бельо като произведения на изкуството

Дизайнерски бански и бельо като произведения на изкуството

 

Новата колекция бельо и бански на марката Marlies Dekkers бе представена ексклузивно в Bra+Studio в Paradise Center, официалният представител на марката за България. Колекцията Пролет/Лято 2018 на холандската дизайнерка е вдъхновена и посветена на една невероятна, страстна жена с борбен характер – мексиканската художничка Фрида Кало. Нестихващата й жажда за живот, все още вдъхновява жените, да се осмелят да бъдат себе си.

Почитатели, клиенти и приятели на Bra+Studio се потопиха в изящно сътворените дизайнерски модели, които бяха представени предпремиерно в България от Лейди Юнивърс Цвети Разложка, Мисис България Мариана Маринова и моделите Миглена Николова и Неделина Цанева.

 

Новата колекция на Marlies Dekkers е като произведение на изкуството, което можеш да носиш като съществен видим елемент от тоалета си. Marlies Dekkers акцентира върху женската самоувереност и проектира сутиени за приключенски натури, мечтателки, както и модерни жени. Вдъхновена от изкуството на Фрида Кало, дизайнерката е съчетала красиво вплетени елементи, цветя и нежни  декорации в новата си колекция. Темата на колекцията беше подчертана с помощта на красивите цветни сака и ризи  на Juli Couture,  с които моделите дефилираха, а за грим и косата им се погрижиха от Coco Dry Bar.
Bra+Studio дава възможността на всички свои клиенти и ценители на дизайнерското бельо да се възползват от 20% отстъпка за пре-ордер на колекцията  до 15 декември.

 

Bra+Studio е единствения салон за бельо и бански, който предлага над 120 размера в чашки от А до К и е специализиран в бра фитинг консултация за определяне на идеалния размер сутиен на база на спецификите на всяка жена. Bra+Studio е официалният представител на Marlies Dekkers за България.