fbpx Козметичният лидер Antoanette отпразнува 30 години | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Козметичният лидер Antoanette отпразнува 30 години

Професионалисти в сферата на козметиката от цяла България и близки гости от Франция, Италия и Израел, отпразнуваха тридесетия юбилей на един от първите дистрибутори на професионални козметични продукти и апаратура в България Antoanette.

Антоанета Цветанова, основател на компанията приветства повече от 250 гости. Програмата беше изпълнена с коктейли, музикална разходка из Париж с френски шансони, огромна торта. Гвоздеят на програмата бяха тъпаните на формация “Троп’Ангелес”, които се смесиха с публиката, а атрактивното изпълнение прерасна в масово хоро, в което се включиха почти всички гости.

Антоанета Цветанова стартира бизнеса си през октомври 1993 г. и поставя основите на професионалната индустрия за красота у нас. Тя обучава козметици и други специалисти в сферата на beauty услугите и бюти мениджмънта. Тя е един от първите вносители на иновативни разкрасителни процедури и продукти в България, каквито са ултразвуковата технология и неинвазивната мезотерапия. Организира и провежда първото обучение на 15 български козметици в  Париж през 2000 г., а през 1992 г. е част от световните професионални търговски изложения в Лондон, Болоня и Барселона.