fbpx Очила за влюбени от KWIAT | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Очила за влюбени от KWIAT

Очила за влюбени от KWIAT

Римуваното любовно послание е верен път към сърцето на любимия човек. Освен да впечатлите своята половинка, с рими можете да спечелите и очила за двама ви. Тази година за Свети Валентин от българската марка очила KWIAT отправят предизвикателство към влюбените двойки с играта „KWIAT ЗА ДВАМА”.

Всеки, който изпрати послание в рима до своята половинка с ключовите думи „очила” и „любов” на имейл http://headoffice@kwiat.bg  ще има възможност да спечели очила за себе си и любимия човек за 14 февруари. В имейла трябва да посочите задължително трите си имена, град и телефон за обратна връзка. Ще бъдат наградени трите най-оригинални любовни послания. Три двойки ще спечелят общо 6 чифта слънчеви очила KWIAT – съответно три дамски и три мъжки.

Играта „KWIAT ЗА ДВАМА” стартира на 02.02.2016 г. и приключва на 10.02.2016 г.. Печелившите ще бъдат публикувани на сайта и Фейсбук страницата на KWIAT на 11.02.2016 г., а от фирмата ще се свържат с тях, за да получат подаръците си преди 14 февруари.

По традиция, както всяка година за Свети Валентин, българската марка очила има специално предложение за всички, които искат качествени очила на достъпна цена! KWIAT подарява четири дни, в които всеки може да избере за себе си и за своя любим човек слънчеви очила и/или диоптрични рамки на половин цена. Специалното предложение е валидно само са дните 12, 13, 14 и 15-ти февруари в над 180 оптики в страната. Списък с оптиките можете да намерите на http://www.kwiat.com