fbpx "Хилтън" стартира единствения по рода си коктейлен брънч в бар Regale | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

"Хилтън" стартира единствения по рода си коктейлен брънч в бар Regale

С откриването на новия коктейлен бар Regale, емблематичният хотел Хилтън може да стане не само в предпочитаното място за бизнес срещи, но и в център за приятни моменти с приятели в центъра на столицата.

Regale Bar & Terrace предлага оригинални вкусове на богата селекция от неповторими авторски коктейли, а приятната атмосфера и гледка към градината и града създават условия за още по-приятно преживяване.

Избрани журналисти и инфлуенсъри опитаха част от коктейлното творчество на бар Regalе - от класически вариации до невероятни авторски прочити на популярни напитки. Коктейлите с игриви имена като “Cosmic Nebula”, “GINger Rosemary” и “An Apple a Day” подариха на гостите не само наслада за сетивата, но и незабравимо преживяване. Заедно с това барът предлага и единствения по рода си възможност за коктейлен брънч на цена от 69 лв. на човек.

„Радвам се, че мога да ви приветствам на старата локация, но с обновен интериор и да ви запозная с нашето иновативно авторско меню от коктейли, създадени от изцяло местни съставки. Подарете си едно уникално преживяване с единствения по рода си коктейлен брънч в града.“ коментира Бони Манси, генерален мениджър на хотел Хилтън в България по време на събитието.