fbpx Selena ES представи лимитирана колекция на Balmain Hair и бъдещия си посланик | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Selena ES представи лимитирана колекция на Balmain Hair и бъдещия си посланик

Лидерът в дистрибуция на професионална козметика за коса и нокти, Selena ES, представи новото си фирмено лого, нов фризьорски салон и лимитираната колекция на перлата в короната си Balmain Hair по време на изискан коктейл в столичния хотел Hyatt Regency Sofia.

Събитието събра много известни личности, инфлуенсъри, журналисти и топ фризьори, сред които бяха Мария Силвестър, Ирина Тенчева, Саня Борисова, Евгения Джеферович, Лиляна Ангелова, Валери Йорданова и звездите от серияла „София ден и нощ“ Теди Цветкова и Елизабет Фейм.

Маркетинг мениджъра на Selena ES, Елена Стефанова (на снимката горе) представи новият символ на компанията - кралското жако, който в последствие ще бъде и част от обновеното лого на фирмата. Selena ES избра жакото, тъй като тази птица символизира основните ценности на компанията- красота, лоялност, интелект и забавление. Компанията представи и своята първа колекция аксесоари фишу и скрънчи вдъхновени от цветовете на компанията сиво и оранжево и новият символ кралското жако.

Деси Зидарова и Милен Илиев

Гостите бяха сред първите, които получиха ексклузивните аксесоари и имаха възможност да се снимат с малкия амбасадор, жакото Джаро, което беше и атракцията на събитието. Именно в Hyatt Regency Sofia се намира и новият салон за красота на Selena ES, който е съвместен проект с моделът Деси Зидарова и топ фризьора и дългогодишен обучител на Selena ES Милен Илиев. Салонът предлага висококачествени услуги като фризьорство, маникюр и грим с брандовете Balmain Hair и Pronails.

Основния акцент на събитието беше представянето на лимитираната колекция есен/зима 2021 на френския луксозен бранд Balmain Hair. Само един ден след ревюто на модна къща Balmain в Париж, Selena ES успя да представи в София френският шик от Balmain Hair.

Колекцията се състои от аксесоари, чанта, уреди и коледни комплекти и адвент календари в характерните за бранда цветове: черно, бяло и златно. Този сезон определено преобладава златното, всички аксесоари са с 18-карата златно покритие, естествена кожа и висококачествена ръчна изработка. Изцяло в златно е и лимитираната чанта, която е перфектно допълнение за по-дръзките дами.

Гостите на събитието имаха възможността да се докоснат до пълната колекция Balmain Hair и след презентацията се насладиха на красивата гледка към столицата с вино BASARIDI в ръка, на бранда Argil, специално осигурено от Philicon.