Модният дизайнер София Борисова подготвя нов проект

Дизайнерката София Борисова ще представи за първи път пред публика колекцията си The Flowers 2013, която е част от нейната линия Woman Fashion на 9-ти октомври, а за място на нейното изкуство е избрала шоурума на Hitachi в столицата. Модното събитие се осъществява благодарение на Николай Младжов, собственик на Z&M Private CO, официален представител за България на японския гигант Hitachi.

На подиума ще дефилират едни от най-красивите родни модели, а сред тях са Мис България 2012 Габриела Василева, Мис България 2011 Ваня Пенева, Мис България 2007 Юлия Юревич и топ-манекенката Диана Иванчева, която се завръща специално за дефилето от Милано. Скоро медиите ще научат и кое е новото лице на колекцията.

София Борисова реализира второ ревю за годината, която през 2013-та ще чества 20 години от създаването на модната си марка Romantika Fashion. Топ-дизайнерката е подготвила различни събития, с които ще отбележи кръглия юбилей.

Само преди месец фотографката Диляна Флорентин засне ексклузивно два нови сватбени тоалета на Romantika Fashion с Мис България 2011 Ваня Пенева. Дизайнерката бе потърсена от известна френска марка за дантели да изработи рекламни тоалети с най-новите материи на компанията, които ще бъдат представени в Париж в края на тази седмица. „Дантелите са много различни от тези, с които съм работила до сега. Те са много интересни, защото са с финни копринени нишки в цвят слонова кост. Щастлива съм, че и българските булки ще могат да бъдат облечени с рокли от тази красива дантела, която ще присъства в новата ми колекция от сватбени тоалети за 2013 година“, споделя Борисова.

Facebook comments