fbpx Модният дизайнер София Борисова подготвя нов проект | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Модният дизайнер София Борисова подготвя нов проект

Модният дизайнер София Борисова подготвя нов проект

Дизайнерката София Борисова ще представи за първи път пред публика колекцията си The Flowers 2013, която е част от нейната линия Woman Fashion на 9-ти октомври, а за място на нейното изкуство е избрала шоурума на Hitachi в столицата. Модното събитие се осъществява благодарение на Николай Младжов, собственик на Z&M Private CO, официален представител за България на японския гигант Hitachi.

На подиума ще дефилират едни от най-красивите родни модели, а сред тях са Мис България 2012 Габриела Василева, Мис България 2011 Ваня Пенева, Мис България 2007 Юлия Юревич и топ-манекенката Диана Иванчева, която се завръща специално за дефилето от Милано. Скоро медиите ще научат и кое е новото лице на колекцията.

София Борисова реализира второ ревю за годината, която през 2013-та ще чества 20 години от създаването на модната си марка Romantika Fashion. Топ-дизайнерката е подготвила различни събития, с които ще отбележи кръглия юбилей.

Само преди месец фотографката Диляна Флорентин засне ексклузивно два нови сватбени тоалета на Romantika Fashion с Мис България 2011 Ваня Пенева. Дизайнерката бе потърсена от известна френска марка за дантели да изработи рекламни тоалети с най-новите материи на компанията, които ще бъдат представени в Париж в края на тази седмица. „Дантелите са много различни от тези, с които съм работила до сега. Те са много интересни, защото са с финни копринени нишки в цвят слонова кост. Щастлива съм, че и българските булки ще могат да бъдат облечени с рокли от тази красива дантела, която ще присъства в новата ми колекция от сватбени тоалети за 2013 година“, споделя Борисова.

Facebook коментари