fbpx Ефирни рокли и естествении материи в новата колекция на София Борисова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ефирни рокли и естествении материи в новата колекция на София Борисова

 

Българската дизайнерка София Борисова представи своята последна Haute couture колекция – “Emotion” – 2018. Ефирни рокли, вдъхновени от световната висша мода, А силуети за съвремени принцеси, както и рокли, подчертаващи ултраженските форми приковаха погледите на публиката.

В Колекция Emotion, София Борисова е заложила на прозрачните фини материи, които винаги присъстват в творенията на дизайнерката. Тоалетите със съвършени кройки са изработени от скъпи материи, висок клас дантели, украсени с интересни детайли. Те са вдъхновени от съвремената, модерна жена с характер, която държи на изисканата мода, винаги бляскава, изтънчена и неповторима.

Специално внимание дизайнерката е отделила на модерните флорални дантели, допълнени с естествени пера и декорации от кристали. С колекция “Emotion”, дизайнерката потапя дамите и в дълбините на мечтите и емоциите. Всеки детайл е изпипан до съвършенство. Особено впечатляващи са дълбоките деколтета, голите рамене, ефектните гърбове и сексапилните цепки на вечерните рокли. Панталоните и гащеризоните са шик  в тази колекция. Те са изработени от коприна и сатен, ефектно декорирани с кристали.

 

Както винаги при тоалетите доминират естествените материи – шифон, коприна, тафта, финия копринен тюл с бродерии, 3D дантелите. Цветовете са актуалните – червено, тревисто зелено, теменужено синьо, пудра, аква, бордо, модерната за сезона комбинация синьо и жълто, както и класиката – бяло и черно.

Сватбените рокли в колекцията са кобминация от светло злато с екрю. Стъклено розовото и шампански, напълно изместват класическата бяла рокля. Кройките са изключително сложни, роклите се усещат като втора кожа – леки и удобни, а в същото време богати на дантели и визуално обемни.