fbpx Съкровищата на България оживяват в календар на Christian Of Roma | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Съкровищата на България оживяват в календар на Christian Of Roma

Съкровищата на България оживяват в календар на Christian Of Roma

 

Красивата земя на траките, скътала в сърцето си плодородните житни поля, аромата на казанлъшката роза, величието на славните владетели и необятната шир на Черно море, оживяват в поредица от визии, включени в календар 2019, създаден от екипа на Christian Of Roma. Официалната премиера на календара  ще се състои, чрез атрактивно мапинг шоу в рамките на финалния етап на конкурса „Мис България” на 30-и ноември, петък в Рейнбоу плаза. Спектакълът, в който облеклата и програмата са подчинени на „Красотата на България“, е въплъщение на традиционната българска прелест.

Осемнадесет момичета ще представят историческите и културни забележителности на града, чиято корона за красота носят. Посланието на конкурса е да покаже прелестите на България и да мотивира младите да не я напускат.Реализацията е вдъхновена от ценностите на Christian Of Roma,  официален партньор на събитието. На сцената ще прозвучат вечната народна песен „Излел е Дельо Хайдутин”, класиката „Лудо Младо” и други в изпълнение на любимата българска поп-певица Нина Николина, под акомпанимента на музиканта Калин Вельов. Режисьор на спектакъла е Георги Тошев.

В мапинг шоуто ще бъдат представени моделите и прическите от календара на Christian Of Roma. Криейтивът на вълнуващите визии, представящи съответните месеци и градове, е поверен в ръцете на Слав Анастасов и Маурицио Пироло – Маури. Екстравагантният подход към стилизирането на косите е оставен изцяло на въображението на топ стилистите на Christian Of Roma - Владимир Атанасов за Sexy Hair, САЩ, Таня Георгиева и Дорета Атанасова за Alfaparf, Милано, Емилия Балталиева за L` Anza, САЩ и Тодор Торов и Милена Кльонтова за BES, Милано. Вдъхновението на майсторите на прическите, включени в календара бе запечатано от обектива на Диляна Флорентин, а гримът е дело на Марина Младенова.

Огнените коси, обагрени в топлината на залеза, символизират жертвения танц на нестинарката. Тайнствената връзка с божествата, тлеещи въглени, събрали всички предсказания, легенди, обреди и обичаи. Безкрайната житница на Добруджа и радостта от даровете на земята са разказани, чрез щрихите на фризьорското изкуство.
Величието на царете, написали славната българска история и оставили ярка следа е пресъздадено, чрез магическата плетеница от коси. От Аспаруховото знаме до Мадарския конник, конската опашка в историческата съкровищница на България е символ на храброст, мощ и победоносни походи. 

Facebook коментари